Öğrenci Kariyeri Banner

Yerli Mobil Oyun Girişimi Gleam Games İlk Oyununu Yayınladı!

Yerli Mobil Oyun Girişimi Gleam Games İlk Oyununu Yayınladı!

Ülkemizde özellikle son dönemde oyun girişimleri, girişim ekosisteminin önemli alanlarından biri haline geldi. Bu ekosisteme dahil olan yeni bir mobil oyun girişimi olan Gleam Games,  ilk oyunu olan "Fruit Match - Sweet Journey" i kullanıcılara sundu.

Eser Yoğurtçu'nun Fatih İşbecer'den aldığı destekle kurduğu Gleam Games'in teknoloji ve ürün tarafında kurucu ortakları Berkay Bekil ve Furkan Bekil, danışmanları  arasında ise Activision Blizzard'dan Kasım Zorlu bulunuyor. Yaklaşık bir yıldır ilk oyunu üzerinde çalışan Gleam Games Hybrid Casual türündeki "Fruit Match - Sweet Journey" adlı oyununu aralık ayında  yayınladı.

Şu an için 12 kişilik bir ekipten oluşan ve yıl sonuna kadar 35 kişi olmayı hedefleyen Gleam Games geliştirdikleri Marcus adlı bulut tabanlı yazılım teknolojisiyle oyun geliştirme süreçlerinde etkin fark yaratmasıyla öne çıkmayı hedefliyor. Dilerseniz hem Android hem IOS platformları için ücretsiz olarak sunulan "Fruit Match - Sweet Journey" i aşğıda verilen linklerden indirebilirsiniz.

IOS telefonlar için buradan indirebilirsiniz

Android telefonlar için buradan indirebilirsiniz.

Kaynak için tıklayın


Nazlıcan Şahin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Nazlıcan Şahin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.