Öğrenci Kariyeri Banner

Yerli E-posta Hizmeti 'Yaani Mail' Hizmete Sunuldu! Peki Nasıl Kullanılırız?

Yerli E-posta Hizmeti 'Yaani Mail' Hizmete Sunuldu! Peki Nasıl Kullanılırız?
Turkcell'in e-posta servisi Yaani Mail hizmete sunuldu. Türkiye'de geliştirilen Yaani Mail'i Turkcell kullanıcısı olmasanız dahi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
Turkcell’in ilk olarak arama motoru olarak piyasaya sürdüğü ve dijital özellikleriyle marka haline gelen Yaani’nin e-posta hizmeti kullanıma sunuldu. Ücretsiz bir şekilde @yaani.com uzantılı e-posta hesabı açabilirsiniz.
Turkcell kullanıcı olmasanız dahi Yaani Mail’i ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Yeni mail hesabı oluşturmak için ad, soyad, doğum tarihi, gizli soru alanlarını doldurmanız yeterli oluyor. Dilerseniz hesap güvenliğini arttırmak için telefon numaranızı sisteme ekleyebiliyorsunuz.



Yaani Mail kullanıcılarına 2 GB e-posta saklama alanı sunuluyor. Turkcell kullanıcılarının e-posta gönderirken ve alırken yapacağı internet kullanımları internet paketinden eksilmeyecek.

YaaniMail’i uygulama marketlerinden indirerek Android 5.0 ve üzeri ya da iOS 11 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden kullanabilirsiniz. Ayrıca Chrome, Safari ve Firefox tarayıcıları ile yaanimail.com üzerinden erişebilirsiniz.

Kaynak: Donanım Haber
 

 


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.