Öğrenci Kariyeri Banner

'Yeni Yıl' Temalı Film Önerileri!

'Yeni Yıl' Temalı Film Önerileri!

Yeni yılın yaklaşmasıyla yılbaşını evde geçirecekler için ''yılbaşı temalı'' filmleri sizler çin derledik. Kar yağarken yorganınıza sarılıp keyifle izleyeceğiniz 10 film: 

1. Çılgın Ofis Partisi 

Son yılların başarılı yılbaşı filmlerinden biri olan Çılgın Ofis Partisi, yılbaşı ve Noel ruhunu eğlenceli bir şekilde yansıtmış.

''Clay (T.J. Miller), çalıştığı departmanın kapatılmaması için en büyük müşterinin gözünü boyamak durumundadır ve bunun en etkili yolunun, CEO'nun tüm itirazlarına rağmen şirkette çok büyük ve ses getiren bir parti düzenlemek olduğunu düşünür...''

2. A Christmas Horror Story 

Başrollerinde William Shatner, Amy Forsyth ve Michele Nolden'ın yer aldığı A Christmas Horror Story, bir önceki Noel arifesinde iki gencin okul bodrumunda korkunç bir şekilde öldürülmesini konu alıyor. Steven Hoban,  Grant Harvey,  Brett Sullivan'ın yönettiği filmde, üç ayrı hayat hikayesini izlerken başarılı bir yılbaşı atmosferine şahit olacaksınız.

3. Büyülü Yılbaşı 

Bir yılın ardından, Noel'in hızla yaklaştığı bu dönemde, Noel Baba'nın çocukları sevindirme amacıyla hazırlıklara başlama zamanı gelmiştir. Bu süreçte Noel Baba'nın en büyük yardımcısı tabii ki yardımcılarıdır. 2014 yılında yayınlanan ABD yapımı Büyülü Yılbaşı filmi, ailenizle geçirdiğiniz yeni yıl sabahında keyifle izleyebileceğiniz güzel bir seçenektir.

4. Hediye Operasyonu 

Animasyon filmi olan Hediye Operasyonu, Noel Baba'nın en küçük oğlunun Noel gecesi babasından yardım olarak maceraya atılmasını konu ediyor. Kuzey Kutbu'nun beyaz, adeta görsel şöleni andıran büyülü atmosferinde geçen animasyon filmin seslendirmesini James McAvoy ve Hugh Laurie gibi isimler yer alıyor. 

5. Yılbaşı Gecesi 

Yılbaşı Gecesi filminde, yeni yıl arifesinde New York'ta yaşayan birkaç çift ve bekarların hayatlarının kesişmesini anlatıyor. Başrolünde Robert De Niro'nun yer aldığı ve Ashton Kutcher, Zac Efron ve Jessica Biel gibi oyucuların rol aldığı film, yılbaşında izlenebilecek filmler arasında. 

6. Rare Exports: A Christmas Tale 

Finlandiya, Fransa, İsveç ve Norveç ortak yapımı olan eğlenceli yılbaşı filmi Rare Exports: A Christmas Tale, Korvatunturi Dağları'nın derinlerinde saklı olan Noel Baba'yla birlikte bir mucizenin yılbaşı zamanı ortaya çıkışını konu alıyor. 

7. Nativity! 

2009 İngiliz yapımı aile filmi Nativity!, öğrencilerinin sosyetik bir okulla rekabet içinde olacağı bir yılbaşı okul gösterisini en iyi şekilde gerçekleştirmeleri için verdikleri çabayı konu alıyor. Paul Maddens (Martin Freeman) adındaki bu öğretmen öğrencilerine eski kız arkadaşı olan bir Hollywood yıldızının da bu gösteriye geleceğini söyler fakat eski kız arkadaşının bundan henüz haberi bile yoktur. 

8. Neşeli Hayat 

Yılbaşı ruhunu yansıtan yerli film önerisinde de bulunmak istedik. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, İbrahim Büyükak ve Büşra Pekin gibi BKM oyuncularının yer aldığı Türk komedi filmi Neşeli Hayat, Noel Baba'dan habersiz bir adam olan Rıza Şenyurt'un hikayesini konu alıyor. Filmin yönetmeni ve senaristi deYılmaz Erdoğan. 

9. Aile Bağları 

Ailenin büyük oğlu Ben (Luke Wilson), hayatına yeni giren kız arkadaşını, bohem karakterli ailesiyle tanıştırmaya karar verir. Stone ailesi, güçlü ve kontrolcü bir New York'lu olan misafirlerini biraz karmaşık ve beceriksiz bir şekilde ağırlar. Filmin yönetmen koltuğunda, başrollerinde ünlü isimleri bulunduran Thomas Bezucha yer almaktadır.

10. Evde Tek Başına

Yeni yıl diyince akla ilk gelen fimlerden biri olan Evde Tek Başına, o zamanlar küçücük bir çocuk olan Macaulay Culkin yer alıyor. Ailesi yılbaşı için tatile giderken Kevin'ı evde unutur ve macera burada başlar. Başta, yalnızlığın tadını çıkaran Kevin, eve girmeye çalışan iki hırsızı fark eder ve kendince onları savuşturmanın yollarını arar. Yıllardır izlenen yılbaşı temalı filmin yönetmeniyse Chris Columbus.

 

 

Kaynak

 


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.