Öğrenci Kariyeri Banner

Yeni Hem De Çok Yeni Uygulamaları İlk Siz Kullanın!

Yeni Hem De Çok Yeni Uygulamaları İlk Siz Kullanın!


Bazı uygulamalar vardır çok sonradan keşfedersiniz ancak çok seversiniz bir bakmışsınız aslında eş dost akraba çoktan kullanıyor herkes biliyor bir siz kalmışsınız kullanmayan. İşte bunu engellemek için beklediğiniz hizmet ayağınıza geldi. Yeni hem de çok yeni uygulamarı ilk siz değerli okuyucularımızın ulaşması ve kullanması dileğiyle...

CINESHORT

cineshort öğrenci kariyeri

Kısa filmleri Türkçe altyazı seçeneğiyle izleyebileceğiniz mobil odaklı video platformu. Cineshort, süresi 40 dakikadan kısa filmleri küresel ölçekte yayınlamayı hedefleyen bir mobil uygulama platformu olarak Hasan Celil Tombul ve Yağmur Tuğçe Kaya tarafından hayata geçirildi.

 

SPIKY.AI

spiky.ai öğrencikariyeri

Eğitim odaklı modüler yapay-zeka tabanlı ileri analitik platformu. Kurum, eğitmen ve öğrenci memnuniyet artışı ile gelen ekonomik bir optimizasyon sağlamayı da hedefliyor. Spiky.ai'ın duygu ve ilgi durumu takibi, sınavlarda gözetmenlik, ileri performans tahminlemesi gibi modülleri de bulunuyor.

 

 

YENİR

yenir öğrenci kariyeri

Gıda israfına odaklanan pazar yeri uygulaması. Yenir mobil uygulamasını indiren kullanıcılar, çevrelerindeki taze yemeklere çok daha uygun fiyata ulaşırken, işletmeler de ek gelir elde ediyor. Gıda işletmelerinin fazla ürettikleri için israf olacak taze ürünlerini yüzde 50 indirimle ya da daha uygun fiyatlarla tüketicilere ulaştırdığı bir pazar yeri uygulaması olarak hizmet veren Yenir, gıda israfının olmadığı bir dünya hayaliyle geliştirildi.

 

2020 yılında Servet Akdoğan ve Dolunay Kaplan tarafından kurulan Yenir, 2021 yılının Ocak ayında ise hizmet vermeye başladı. Yenir mobil uygulamasını indiren kullanıcılar, çevrelerindeki taze yemeklere çok daha uygun fiyata ulaşırken, işletmeler de ek gelir elde ediyor.

Kullanıma sunulmasının üzerinden henüz 1 ay geçmiş olmasına rağmen 110 işletme ve 3 bin kullanıcıya ulaşan Yenir, şu ana kadar 200 porsiyon yemeğin israf olmasını ve ekonomiye geri kazandırılmasını sağladı. Yurt dışında Too Good To Go ve Karma gibi rakiplere sahip olan girişim, platformda satış yapan işletmelerden aldığı komisyonlar üzerinden gelir elde ediyor.

 

POPILE

popile öğrenci kariyeri

Ünlülerden kişiye özel tebrik mesajları almanızı sağlayan yerli girişim. Ünlüler ve hayranlarının etkileşime geçmesini sağlayan Popile, her siparişte kendi payının bir kısmını anlaşmalı olduğu sivil toplum kuruluşlarına bağışlıyor.

Uygulamayı kullanmak için yapmanız gereken tek şey, Popile'ın web sitesine girip sevdiğiniz kişiye ya da size mesaj göndermesini istediğiniz ünlüyü seçmek. Akabinde seçilen kişi 7 gün içerisinde videoyu hazırlıyor, talebe dair fatura ve gelişmeler kullanıcının mail adresine iletiliyor. Video hazırlandıktan sonra kullanıcının mail adresine ve telefonuna bildirim gönderiliyor; sipariş tamamlandıktan sonra da seçilen kuruma bağış iletilmiş oluyor. Videonun hazırlanmaması gibi bir durum olursa da ücret 5 ila 7 iş günü arasında kullanıcıya iade ediliyor.

ÖZGÜN İÇERİK


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.