Öğrenci Kariyeri Banner

Yeni Dijital Eğitim Platformu: Open P-Tech

Yeni Dijital Eğitim Platformu: Open P-Tech

Dünyanın en büyük şirketlerinden olan IBM, ücretsiz dijital eğitim platformu Open P-Tech’i nisan ayında piyasaya sürmüştü. Şirket tarafından yeni yapılan duyuruyla Open P-Tech'e Türkçe seçeneğinin geldiğni bildirdi. 

Bu gelişmeyle beraber şirket, siber güvenlik, yapay zeka gibi bilişim alanlarnda daha fazla kişiye ulaşmayı ve eğitim ermeyi hedefliyor. 

Open P-TECH | Free digital learning on the skills of tomorrow!

IBM aynı zamanda Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı "İşin Geleceği Raporu"nda, önümüzdeki yıllar içinde sektördeki işkollarının büüyk ölçüde değişeceğini ve abalitik düşünme, tasarım odaklı düşünme, problem çözme gibi becerilerin öne çıkacağını paylaştı.

Henüz yeni bir platform olan IBM Open P-Tech; tüm dünyada ücretsiz olarak kullanılabildiğinden, örencilere eğitimlerini tamamladıklarını gösteren tüm dünyada tanınan bir rozet sunduğundan, kolay oturum açma ve farklı eğitim içeriklerinden de faydalanma olanağı sağladığından oldukça pratik ve eğtimlere ayıracak bütçesi olmayanlar için iyi bir alternatif sunuyor.

Open P-Tech’e buradan ulaşabilirsiniz.

Özgün İçerik


Ezgi Nur Budak

MEF Üniversitesi-Psikoloji

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.