Öğrenci Kariyeri Banner

YEA Genius Team Başvuruları Başladı

YEA Genius Team Başvuruları Başladı

YEA, yetenekli Genç Yönetici Adayları’nın iş dünyasına karşı stratejik bakış açılarını ve liderlik becerilerini geliştirmeyi hedefleyen, değişime ayak uyduran değil değiştiren bireyler için özenle hazırlanmış bir akademi programıdır.

YEA Katılımcı Firmaları

YEA Genius Team Nedir?

YEA Akademi ve yeni dönem stratejilerini üniversite öğrencileri, iş dünyası profesyonelleri ile şekillendiriyor. YEA Genius Team de bulunan ekip üyeleri tartışmalar ve çeşitli araştırmalar ile içerikten, pazarlamaya, global ölçekde yer almaya kadar bir çok konuda söz hakkına sahip olacaktır. Bu ekipte yer almasını beklediğimiz öğrencilerde aradığımız ana kriter; motivasyon

YEA Genius da yer alma motivasyonunu ve araştırmacı yönünü bizlere gösteren arkadaşlarımızla yeni dönem çalışmalarımızı başlatacağız. Sen de bu ekipte yer alarak Türkiye'nin en güçlü akademisinde kariyer fırsatına sahip olmak, yeni hikayeleri başlatmak istiyorsan haydi durma başvurunu yap!

Başvuru Süreci Tamamlanmıştır.


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.