Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'tan Bir Devrin Sonunu Getiren Özellik!

WhatsApp'tan Bir Devrin Sonunu Getiren Özellik!

Son dönemde birçok yenilik için çalışmalarını devam ettiren WhatsApp, ekran görüntüsü engelleme özelliğini test etmek için çalışmalara başladı.

Mark Zuckerberg’in CEO’su olduğu Meta şirketine ait WhatsApp, dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından birisi durumunda. Son dönemde rakipleriyle kıyasıya bir mücadele içine giren Platform, kullanıcılarına daha iyi deneyim sunabilmek adına düzenli olarak yeni özellikleri kullanıcılarının deneyimine sunuyor. 

Şimdi de birçok kişi tarafından beklenen önemli bir özellik üzerine çalışmalarını devam ettiriyor. WhatsApp hakkında aktardıklarıyla ün kazanan WABetaInfo, platformun ekran görüntüsü engelleme özelliğini test ettiğini açıkladı.

Bir Kez Görüntülenebilen Görüntüler İçin Geçerli Olacak

Ekran görüntüsü engelleme özelliği, bir kez görüntülemek için gönderilen fotoğraf veya videolarda karşı tarafın ekran görüntüsü almasını engelleyecek. Özellik, Android 13’teki tüm beta test kullanıcılarına yakında sunulacak. Ancak iOS için henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak gelen bilgilere göre şirket, en kısa süre içinde test aşamasından geçirip yeni özelliğini tüm kullanıcılara sunacak.

WhatsApp son dönemde birçok yeni özelliğini test ediyor. Şirket geçtiğimiz günlerde Android tarafındaki beta kullanıcıları ile silinen mesajlar için yeni bir özellik sundu. Buna göre, bir mesajı sildikten sonra ekranın alt tarafında çıkan bildiriminin hemen sağ tarafında geri al şeklinde bir buton bulunacak. Bu şekilde yanlışlıkla silinen mesajlar geri alınabilecek.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.