Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'tan Beklenen Özellikler Geliyor!

WhatsApp'tan Beklenen Özellikler Geliyor!

WhatsApp, uzun zamandır beklenen ve yakında geleceğine dair haberler alınan yeni özelliklerini bünyesine katacağını açıkladı.
Son dönemlerde birçok yeniliği bünyesine katarak kullanıcılarını elinde tutmaya çalışan WhatsApp, sesli mesajlara getireceği yenilikler ve anket gibi kullanıcıları platformda daha fazla etkileşime itecek özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor..

Gelen son haber ise bir süredir beklenen yeni özellikler ile ilgili. Gelen yenilikler arasında emoji ile tepki vermeden 2 GB'a kadar dosya iletebilme gibi pek çok özellik var.

Grup Sohbetlerine Emoji İle Tepki Verilebilecek!

WhatsApp yöneticisi Will Cathcart'ın Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile duyurduğu yeni özellik sayesinde, artık mesajlara emoji ile tepki vermek mümkün. Şu an için açıklanan altı farklı emoji var ve bu emojilerin şimdilik yalnızca gruplarda kullanılabileceği ifade ediliyor. Ancak kısa süre sonra özelliğin tüm sohbetlere gelmesi bekleniyor.

WhatsApp, bu duyuruyu yeni 'WhatsApp Communities' isimli özelliği ile birlikte duyurdu. Buna göre artık çok sayıda grup tek bir çatı altında toplanabilecek ve buradan yönetilebilecek. Ayrıca bu 'çoklu grupların' yönetiminde birer admin olacak ve bu adminler gruplardan mesajları silmek gibi yetkilere de sahip olabilecek.

Gelen diğer yenilikler ise; 32 kişiye kadar sesli arama yapılabimesi ve veri paylaşım boyutunun 2 GB olarak güncellenmesi.

Özelliklerin önümüzdeki aylarda aşamalı olarak kullanıcılarla paylaşılacağı bekleniyor.

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.