Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'ın Merakla Beklenen Özelliği Yayınlanmaya Başladı!

WhatsApp'ın Merakla Beklenen Özelliği Yayınlanmaya Başladı!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a gelmesi beklenen mesaj düzenleme özelliği, web kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Geçtiğimiz haftalarda WhatsApp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Uygulamanın masaüstü beta sürümünün kodlarında, WABetaInfo tarafından açığa çıkarılan özellik, WhatsApp'ta gönderilen mesajların düzenlenmesini mümkün hale getiriyordu.

Web Kullanıcıları Mesajlarını Düzenlemeye Başladı!

5 yıldır üzerinde çalışılan ve uzun bir bekleme süresinin ardından yayınlanmaya hazırlanan 'Düzenle' özelliği, bugün itibarıyla web kullanıcılarının beğenisine sunulmaya başladı. WhatsApp Web Beta'nın yeni sürümü ile birlikte kullanıcılar, mesajlarını düzenlemeye başladı.

WhatsApp'ın tarayıcı tabanlı istemcisi için yayınlanan yeni Beta güncellemesi, mesaj düzenleme özelliğini kullanıma sundu. Özelliği kullanmak isteyen kullanıcılar, son 15 dakika içerisindede gönderdikleri herhangi bir mesaja sağ tıklayarak seçenekler menüsünden "Mesajı düzenle" seçeneğiyle mesajlarını düzenleyebilirler.

Üstelik mesajlar istendiği kadar düzenlenebilecek. Özellik, şimdilik yalnızca metin içeren mesajlarda çalışıyor. Yani bir fotoğraf ile birlikte bir yazı gönderdiyseniz, bu mesajı şimdilik düzenleyemiyorsunuz. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.