Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'a Kullanıcıları Sevindirecek 2 Yeni Özellik Birden Geliyor!

WhatsApp'a Kullanıcıları Sevindirecek 2 Yeni Özellik Birden Geliyor!

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a, kullanıcıları oldukça sevindirecek 2 yeni özellik birden geliyor.

WhatsApp'a gelen ilk yenilik ise, aynı anda iki hesap kullanabilme özelliği oldu. Kullanıcılar artık aynı anda iki hesap kullanabilecek. Yani, bundan sonra tek WhatsApp uygulamasında iki hesap arasında geçiş yapılabilecek.

İki Telefon Taşımaya Gerek Kalmayacak

Şirket bir blog yazısında "İş ve kişisel hesaplarınız gibi hesaplar arasında geçiş yapmak için artık her seferinde oturumu kapatmanıza, iki telefon taşımanıza veya yanlış yerden mesajlaşma konusunda endişelenmenize gerek yok." ifadelerini kullandı. Kullanıcılar artık Ayarlar > Hesap Ekle bölümünden ikinci bir hesap ekleyebilecekler. 

WhatsApp'a gelen bir diğer özellik ise sesli mesajlar ile ilgili oldu. Şirket, fotoğraflar ve videolarda gördüğümüz tek seferlik mesaj özelliğini ses kayıtları için de getirmeye hazırlanıyor. Yeni gelecek olan özellikle birlikte artık sesli mesajlar tek seferlik görüntülenebilecek. Yani ses kaydı, gönderdiğiniz kişi veya kişiler tarafından dinlenildikten sonra kaybolacak. Ancak sesli mesajı gönderen kişi de bir defadan sonra tekrar dinleyemeyecek. 

Şu anda test aşamasında olan özelliğin ise ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.

 

Kaynak: 12

 

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.