Öğrenci Kariyeri Banner

Warner Bros, Netflix'le Anlaştı! HBO Yapımları Netflix'e Geliyor!

Warner Bros, Netflix'le Anlaştı! HBO Yapımları Netflix'e Geliyor!

Warner Bros, Netflix'le anlaşmaya vardı. HBO içeriklerini lisanslamak için Netflix'le yapılan anlaşma sonucunda Netflix'te yayınlanacak olan yapımlar belli oldu.

Önceki günlerde kullanıcıları meraklandıran büyük bir iddia ortaya atıldı. Warnes Bros'un, Netflix'le HBO içeriklerini yayınlaması için anlaştığı ileri sürmüştü. Bugün ise bu iddaların doğru olduğu ortaya çıktı. 

Warner Bros ve Netflix Anlaşmaya Vardı!

Warner Bros. ve Netflix, HBO içeriklerinin lisanslanması için anlaşttı. Kârlılığı ve izleyici sayısını arttırmayı amaçlayan bu anlaşma ile Netflix’e ilk gelen HBO yapımı da belli oldu.

HBO Orijinal Dizisi "Insecure" Netflix'e Geldi!

Warner Bros ve Netflix arasında yapılan anlaşma sonucunda Netflix'e gelen ilk yapım "Insecure" oldu. 

Insecure'la birlikte Netflix'e başka yapımlarda geldi.  Band of Brothers, The Pacific, Six Feet Under, Ballers ve True Blood gibi ünlü dizilerde Netflix'e gelen diziler arasında yer alıyor. 

Şunu da eklemek gerekir ki HBO Max, Netflix' gelen dizileri yayınlamaya devam edecek. 

Ünlü dizilerini Netflix'te yayınlamaya başlayan HBO Max,  Game of Thrones, The Wire ve The Sopranos gibi büyük yapımlarını şimdilik başka platformlarda yayınlamayı düşünmüyor. 

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.