Öğrenci Kariyeri Banner

Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Başvuruları Açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Başvuruları Açıldı!

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2020 – 2021 EĞİTİM YILI BURS BAŞVURULARI

2020 – 2021 eğitim yılında Genel Müdürlüğümüz tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek olan “Ortaöğrenim Bursu" ile üniversite öğrencilerine verilen “Yükseköğrenim Bursu" için başvurunuzu belirtilen tarihlerde eğitim durumunuza uygun olan ve aşağıdaki tabloda yer alan linklerdeki başvuru formlarını doldurarak yapabilirsiniz.

Sorunsuz bir şekilde başvurunuzu yapmak için başvuru öncesinde sizin için hazırlanan ve başvuru giriş ekranlarında yer alan başvuru kılavuzlarını okuyabilir ve burslarımız ile ilgili bilgilerin yer aldığı Sıkça Sorulan Sorular (SSS) sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

2020-2021 EĞİTİM YILI BURS BAŞVURU TARİHLERİ

  Başlangıç Bitiş
Ortaöğrenim (ilkokul, ortaokul, lise) Bursu Başvuru Formu için tıklayın... 01 Ekim 2020 15 Ekim 2020
Yükseköğrenim Bursu Başvuru Formu için tıklayın... 15 Ekim 2020 30 Ekim 2020

Yabancı Uyruklu Yükseköğrenim Bursu başvuru Formu için tıklayın...  

(Yabancı uyruklu ve Mavi Kartlı öğrenciler için)

15 Ekim 2020 30 Ekim 2020

 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ortaöğrenim ve Yükseköğrenim Bursu, öncelikli olarak anne ve/veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz öğrencilere verilmektedir.
Ortaöğrenim Bursu, Vakıflar Yönetmeliğinin; Yükseköğrenim Bursu ise Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Burs Yönetmeliğinin ilgili hükümleri doğrultusunda değerlendirilmektedir.

Bölge Müdürlüklerimizin sorumluluk alanında bulunan illerin ve Bölge Müdürlüklerimizin iletişim bilgilerine buradan erişebilirsiniz.

Kaynak


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.