Öğrenci Kariyeri Banner

Ünlü Sanatçı Erkin Koray Hayatını Kaybetti!

Ünlü Sanatçı Erkin Koray Hayatını Kaybetti!

Türkçe rock müziğin duayen isimlerinden biri olan 82 yaşındaki Erkin Koray, uzun süredir yaşadığı Kanada’nın Toronto şehrinde hastaneye kaldırıldı.

Akciğeriyle ilgili rahatsızlığı ve yaşlılığa bağlı sağlık sorunlarıyla mücadele eden Erkin Koray hastanede hayatını kaybetti.

Ünlü sanatçının vefat haberi kızı tarafından Instagram hesabından duyuruldu. Erkin Koray için şu an bir tören yapılmayacağını söyleyen Damla Koray, hayranlar adına daha sonra bir anma etkinliği gerçekleştireceklerini söyledi.

Damla Koray babasına şu sözlerle veda etti: "Babam... "Baba"mız... Canımın taa içi... Ben kızın ve seni baba deyip bağrına basan canlar, güzel enerjimizi, sevgimizi, saygımızı ve alkışlarımızı senden bir gün bile eksik etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Eserlerin dilimizde, aşkın kalbimizde yaşayacak, daima ve ilelebet. Dilerim bu dünyada bulamadığın barış ve huzuru başka bir dünyada bulursun. Doğrusu hiç şaşmayan, tanıdığım en sağlam adam; Anadolu rockın mucidi, sevgili babam... Benim için yaptıklarına minnettarım. Ne desem hakkını vermiş olmam. Eminim 'senin çocuklar' da ülkelerini, kültürlerini ve onlara layık gördüğün cumhuriyeti ileri götürmek adına yaptıklarına her zaman minnettar kalacaktır. Hakkını helal et." 

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.