Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Gençliğinin Yeni Çılgınlığı! 1 Saatte Tanıştıran Uygulama

Üniversite Gençliğinin Yeni Çılgınlığı! 1 Saatte Tanıştıran Uygulama
one_hour

Son zamanlarda hızla yaygınlaşan arkadaş bulma uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Türk girişimciler tarafından geliştirilen mobil uygulama sayesinde anonim olarak 1 saat içerisinde sevgili bulabiliyorsunuz. OneHour, sadece 1 saat içinde size sevgili bulmanızı vaat ederken, sizden yapmanızı beklediği tek şey ise uygulamaya o anda bir selfie çekip yüklemeniz.

Uygulama Sayfası

[ad name="Google Adsense"]

OneHour Uygulaması Nasıl Çalışır ?


Uygulamayı kullanabilmek için hiç bir şekilde üye olmanıza, kayıt yaptırmanız gerek yok ! OneHour‘u iPhone’a indirdikten sonra o anda bir selfie çekip uygulamaya yüklemeniz yetiyor. Uygulama daha önceden çekilmiş olan bir resmi ya da selfie’yi sisteme yüklemenize izin vermiyor.

Selfie’yi çekip yükledikten sonra 5 kilometre çevrenizde bu uygulamayı kullanan ve selfiesini sisteme yüklemiş olan kullanıcılar karşınıza getiriliyor. Eğer iki kullanıcı birbirlerinin selfielerini beğenirlerse o andan itibaren sistem size 1 saat süre tanıyor. Bu tanımlanan bir saat içerisinde dilediğiniz gibi mesajlaşıp konuşabiliyorsunuz.

Ancak 1 saatin sonunda bütün konuşmalar, fotoğraflar ve selfieniz sistemden ve telefonunuzdan siliniyor !

one_hour_app

Güvenlik Riski Yok !


OneHour sizden hiç bir şekilde kişisel bilgi talep etmediğinden dolayı ve sisteme herhangi bir şekilde bilgi girişi yapmadığınızdan dolayı güvenlik açığı yok diyebiliriz.

Uygulamanın bir diğer güzel yanı ise tamamen 5 kilometre çevredeki değil de, aynı mekanda bulunanları da filtreleyebiliyorsunuz. Ayrıca tekrar çevrenizdekileri taratıp, görüşmek isterseniz sistem sizden yeni bir selfie çekmenizi isteyecektir.

[ad name="HTML"]

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.