Öğrenci Kariyeri Banner

Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 19 Mayıs'ta Başlıyor!

Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 19 Mayıs'ta Başlıyor!

Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin (EEMEA) en büyük Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX, 19-22 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Her yıl 100 binin üzerinde oyunseverin katıldığı GameX’e bu yıl da 100 binin üzerinde katılım bekleniyor.

4 gün sürecek olan fuarda, cosplay yarışması, e- spor turnuvaları, geek bazaar alanı, GameX Campus üniversiteler alanı, drone yarışları, robot savaşları, indie oyun alanı, kutu oyunları, alt kültür (çizgi roman, anime, manga) alanı, influencer buluşmaları, e-spor takım etkinlikleri, simülatör ve VR alanları gibi çeşitli bölümler yer alacak.

2 Yıl Ara Verilmişti

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona dolayısıyla ilan edilen pandemi yüzünden 2 senedir gerçekleştirilemeyen fuarda, bu yıl oyun ve teknoloji firmalarının yanı sıra sosyal medya fenomenleri, e-sporcular ve genç kitleyi hedefleyen markalar da yer alacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da GameX’te oyun, film ve anime karakterlerinin taklit edildiği kostüm performansı olan cosplay yarışmaları da gerçekleştirilecek. Ayrıca ziyaretçiler 4 gün boyunca düzenlenecek olan e-spor turnuvasıyla ödüllü oyunlara da katılabilecekler.

Fuar hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak ve bilet satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.