Öğrenci Kariyeri Banner

Twitter'a 2023'te Gelecek İlk Özellik Açıklandı!

Twitter'a 2023'te Gelecek İlk Özellik Açıklandı!

Elon Musk, Twitter'a 2023 Ocak ayında gelecek ilk özelliği açıkladı. Sosyal ağ platformu, kaydırma temelli yepyeni gezinme deneyimi sunacağını duyurdu.

Elon Musk, Twitter’ın yakında farklı bir gezinme deneyimi sunacağını belirtti. Sosyal medya platformu, kullanıcıların önerilen ve takip edilen tweetler, trendler ve konular arasında kaydırarak gezinmesine izin verecek. Yeni gezinme özelliğinin Ocak ayında geleceği bildirildi.

Twitter, şu anda kullanıcıların ekranın sağ üstü köşesindeki yıldız simgesine dokunarak en son tweetleri sırayla gösteren kronolojik düzenle önerilen tweetleri gösteren ana sayfa zaman akışı arasında geçiş yapmalarına zaten izin veriyor. Ancak yeni gelecek özellik, ekstra görünümler ekleyecek ve kaydırma hareketiyle tweetlere, gündeme ve konulara erişimi kolaylaştıracak.

Kaydırmaya dayanan yeni gezinme özelliğinin tüm kullanıcılar için ne zaman açılacağı belli değil. Twitter Blue aboneleri için konuşmalarda öncelikli sıralama, markalar için kare profil resimleri, tweetlerin görüntülenme sayısı, son zamanda eklenen Twitter özellikleri arasında yer alıyor.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.