Öğrenci Kariyeri Banner

Twitiniz Dostlarımız İçin Bir Kap Yemek

Twitiniz Dostlarımız İçin Bir Kap Yemek
Mama makinesi, Türkiye Vodafone Vakfı tarafından Habitat işbirliğinde başlatılan Yarını Kodlayanlar projesi kapsamında kodlama eğitimi alan çocuklar tarafından sokak hayvanlarını beslemek için tasarlanmıştır. #BuMamaBenden etiketli atılan tweet ile çalışacak şekilde kodlanan makine, İridyum Vodafone Zeytinburnu Mağazası, Arden Aka Vodafone Beşiktaş Çarşı Mağazası, Ersin GSM Vodafone Göktürk Mağazası,Eminoğulları Vodafone Sarıyer Mağazası, Özatalar Vodafone Kadıköy Rıhtım Mağazası, AFT Teknoloji Vodafone Sultanbeyli Mağazası'nda aktif olup daha fazla bölgede olması için alışmalar yapılmaktadır


bumamabenden-2                                    Screenshot_2

Mama makineleri Twitter hesabınızdan #BuMamaBenden etiketi ile atılan her tweetde komutu algılar. Komutun makine tarafından algılanması için Twitter hesabınızın açık olması gerekmektedir. Mama makinesi her defasında mama kabına bir porsiyon (200 gr) mama atıyor. Her gün ilgili ekipler tarafından kontrolü yapılan ve mama tedariği sağlanan mama makinesi 7 gün 24 saat çalışıyor.


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=9QZk_Ry-oMw[/embed]

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.