Öğrenci Kariyeri Banner

24 Ocak’ta Akasya’da Ücretsiz “Girişim Atölyesi” Etkinliğini Kaçırmayın

24 Ocak’ta Akasya’da Ücretsiz “Girişim Atölyesi” Etkinliğini Kaçırmayın
Etkinlikte katılımcılar ile tanışma, konuşma, paylaşılan fikirler duyma, geribildirim alma, birlikte geliştirmek üzere kişiler ile değerlendirme yapma imkanı bulacaksınız. Gelirken iş fikriniz var ve sunmak istiyor iseniz etkinlik önceden organizasyon ekibi ile web sayfasından proje dosyasını ulaştırarak iletişime geçiniz.

Proje başvurunuzu http://www.girisimhareketi.com/isfikri sayfasından yapabilirsiniz. Seçilen proje ve girişimler etkinliğe davet edilecektir.

Girişim Hareketi kapsamında, gerçekleştirilen atölyelerde bireysel ve kurumsal üyeler, ekip üyeleri ve alanında uzman davetli kişiler ve kurumlar ile bir araya geliyorsunuz. Etkinlik GİRİŞİM HAREKETİ ÜYELERİNE ÜCRETSİZDİR. Misafirler, 90 TL ÜCRET karşılığında online veya kapıda kayıt olarak etkinliğe katılabilir. Lütfen http://www.bit.ly/girisimhareketi adresinden kesin kaydınızı oluşturmayı ve biletinizi almayı unutmayınız.

Üye değilseniz ve siz de katılmak istiyorsanız aşağıdaki linkten, iletişime geçebilir veya web sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://www.girisimhareketi.com

Etkinlik Kategorisi: Atölye

Etkinlik Tarihi: 24.01.2019, Perşembe, 19:00-21:30

Mekan: Smartoffice Akasya

Adres: Acıbadem Mah. Çeçen Sk. Akasya Kule A3 K:14 34660 Üsküdar, İstanbul

Haritada Gör!

Program:

19:00-19:15 Kayıt

19:15-19:30 Networking

19:30-20:45 Program Hakkında Bilgilendirme

19:45-20:15 Girişim Projesi ve İş Fikirleri Sunumları (Proje 1, 30 Dakika)

20:15-20:45 Girişim Projesi ve İş Fikirleri Sunumları (Proje 2, 30 Dakika)

20:45-21:15 Girişim Projesi ve İş Fikirleri Sunumları (Proje 3, 30 Dakika)

21:15-21:30 Kapanış

Program Detayı:

Girişim Atölyesinin Kapsamı Nedir?

Geliştirilen bir yöntem ile zihninizin rutin düşünce kalıplarının dışına çıkmasına katkıda bulunacak bir atölye olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda, katılımcılara projenizi sunabileceğiniz, beraber geliştirebileceğiniz, destekçiler bulabileceğiniz ortam sunmaktadır. Bu etkinliğe geldiğinizde ekibimize projenizi sunma ve doğru insanlara yönlendirilme ve tanışma şansınız olacak. Etkinliğe gelmeden önce proje fikriniz olduğunu, sunmak istediğinizi, destek aradığınızı belirtin, böylece size ayrıca Starter etiketi verilecek ve sizi doğru kişiye yönlendiriyor olacağız. Projenizi sunun, potansiyel ekip üyeleri ile konuşun ve projenizi geliştirin.

Hangi konularda yapılacak?

Girişim Atölyeleri, programa girişimci adayı başvurusunda bulunan kişilerin fikirleri ve dönem içerisinde gelen öneriler doğrultusunda spesifik konularda düzenlenmektedir. Konular, üzerinde fikir ve çözüm geliştirebilecek kadar özel, aynı konuda çalışanların ortak fikir yürütebileceği kadar genel başlıklardan oluşur.

Diğer Etkinliklerden Farkı Nedir?

Öğrenme yöntemleri konusunda yapılan çalışmalar, en mükemmel öğrenme ve kişisel gelişme yönteminin sürecinin gerçekten aktif bir parçası olmakla mümkün olabildiğini göstermektedir. Atölyeler bu nedenle programın hedefleri doğrultusunda etkili bir öğrenme ortamını sunmaktadır. Sunuş yapma, fikrine katılımcı ekleme, soruları yönetme ve fikrini proje dosyasına dönüştürebilme adımlarını yaparak öğrenme ortamı sunulur.

Katılımcılardan Ne Beklenmektedir?

Kendi ezberini bozacak cesareti de yanına alarak atölyeye katılması, katılımcı olması, fikir ve deneyimlerini paylaşması, her bir fikrin fikir sahibi veya yönetim ekibi gibi gelişimine katkı sağlaması beklenir.

Program Uygulaması Nasıl Gerçekleşir?

Katılımcılardan iş fikri olanlar sahnede 10 dakikalık sunumlarını gerçekleştirir. Önceden başvuru ile gelen projelere sahne önceliği tanınır. Sunumlarını takiben 10 dakikalık soru cevaplar ile katılımcılar konu hakkında bilgilendirilir.

Süreç Nasıl İşler?

  • PROJE DOSYASI: Proje sunuşunu bize ulaştır, yoksa Örnek Sunuş Şablonunu indir ve doldur.

  • BAŞVURU: Doldurduğun sunuş şablonunu Başvuru Formuna ekleyerek gönder.

  • ATÖLYE: Davet edileceğin atölye çalışması gününde sunuş yapmak üzere Fikir Geliştirme Tuvali ile hazırlık yap.

  • NETWORK: Atölye çalışması sonrasında seçilen projeler arasında yer al, aylık Girişim Buluşması'na katıl, ikinci sunuşunu yap.

  • DESTEK: Network içerisinde yer al; girişim, mentor, eğitmen, yatırımcı, kurumlardan dönem içinde destek al, projeni büyüt.


Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.