Öğrenci Kariyeri Banner

TÜYAP Kırkıncı Yılında Ziyaretçilerini Ağırladı!

TÜYAP Kırkıncı Yılında Ziyaretçilerini Ağırladı!

TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'nın bu yıl 40.'sı düzenlendi. Fuar 9 günde 408 bin 652 kitapseverlere ev sahipliği yaptı. 

''Yaşasın Cumhuriyet'' konseptiyle, Cumhuriyetin 100. yılına özel 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı'nda bu yıl 998 yayınevi,marka ve sivil toplum kuruluşu katıldı. 2800 yazar sevenleriyle buluştu. TÜYAP, bu yıl 376 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. 

TÜYAP Fuarcılık Grubu ve Türkiye Yayıncılar Birliği'nin iş birliği ile yapılan 40’ıncı İstanbul Kitap Fuarı’nın 5 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’da sona erdiğini belirten Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 40’ıncısını düzenlediğimiz Kitap fuarı bu sene her yönüyle ayrı bir öneme sahip. Fuarımızı bu yıl 408 bin 652 kitapsever ziyaret etti. İmza günleri ve etkinliklerde okurlarıyla buluşan yazarlarımıza, katılımcı yayınevlerine ve sivil toplum kuruluşlarına Fuarlarımıza gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl 41. İstanbul Kitap Fuarı’nda tekrar buluşmayı diliyoruz" açıklamalarında bulundu. 

 

Kaynak

 


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.