Öğrenci Kariyeri Banner

Turkcell ve YouTube Ortaklığı Açıklandı!

Turkcell ve YouTube Ortaklığı Açıklandı!

Turkcell, YouTube ile iş birliği kurduklarını açıkladı. Anlaşmaya göre, Turkcell müşterileri YouTube Premium'u ücretsiz bir şekilde kullanabilecek.

Turkcell ve YouTube arasında iş birliği kurulduğu açıkladı. Turkcell, YouTube ile anlaşmasına istinaden kullanıcılarına YouTube Premium için özel avantajlar, indirimler ve fırsatlar sağlayacak. Turkcell bu fimkanlardam tüm Turkcell müşterilerin faydalanabileceğini açıkladı.

Tüm Özelliklerden Faydalanabilecekler!

Anlaşma kapsamında Turkcell kullanıcıları YouTube Premium'a 2 ay ücretsiz erişebilecekken, Platinum müşterileri için bu süre 3 ay olacak. YouTube Premium sayesinde kullanıcılar YouTube deneyimini reklamsız bir şekilde yaşayabilecek ve telefonun arka planında veya ekran kapalıyken bile hiçbir kesinti yaşamayacaklar.

Turkcell, iş birliğini şu ifadelerle duyurdu:

"Turkcell, müşterilerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Şirket, YouTube ile yaptığı iş birliğiyle hem yeni hem de mevcut müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlarla beraber sınırlı bir süre için ücretsiz YouTube Premium aboneliği fırsatı sunuyor.

Anlaşma kapsamında, Turkcell’liler, YouTube Premium’u 2 ay, Turkcell’in ayrıcalıklı dünyası Platinum müşterileri ise 3 ay boyunca ücretsiz kullanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların, Platinum, GNÇ, Bizce, Paycell ve Turkcell uygulamalarından kendilerine özel sunulan teklifleri takip etmeleri yeterli olacak.

15 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak kampanyadan 26 milyon müşteri faydalanabilecek. Kampanyadan hâlihazırda YouTube Premium veya YouTube Music Premium abonesi olmayan, daha önce YouTube Music Premium, YouTube Premium veya Google Play Müzik abonesi olmayan ve bu uygulamaların herhangi bir promosyonundan faydalanmamış Turkcell müşterileri yararlanabiliyor.

Ücretsiz Premium paket ile kullanıcılar, uygulamayı YouTube Kids ve YouTube Music Premium da dâhil olmak üzere tüm cihazlarından reklamsız şekilde kullanabiliyor, daha sonra izlemek istedikleri videoları kaydederek mobil verilerinin sınırlı olduğu ve internet bağlantısı olmayan anlarda izleyebiliyor. YouTube Premium, arka planda ve ekran kapalıyken de kesintiye uğramadan devam ediyor.”

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.