Öğrenci Kariyeri Banner

Türk Yapımı Mobil Oyun Joust Run, En Çok İndirilenler Arasına Girmeyi Başardı!

Türk Yapımı Mobil Oyun Joust Run, En Çok İndirilenler Arasına Girmeyi Başardı!

Türk oyun geliştiricileri bir başarıya daha imza attı. Uluslararası pek çok başarı yakalayan oyun geliştiricilerden bu sefer bir haber de CatPath ekibinden geldi. oFON ekosisteminde yer alan CatPath ekibi, Joust Run isimli oyunlarıyla birçok ülkede AppStore'un üst sıralarında yer almayı başardı.

Günümüzde en çok oynanan mobil oyun türünün hypercasual oyunlar olduğu bir gerçek. Dünyada birçok oyun geliştirici şirket kısa vadeli ancak bu süre zarfında milyonlarca kişi tarafından indirilen bu oyunları geliştirerek milyonlar kazanıyor. Tabii hypercasual oyun geliştirmenin de ayrı bir zorluğu bulunuyor var.” Rakipleri geride bırakmak.”

oyun

Bugünse ülkemizdeki geliştirici bir şirket, hypercasual oyunuyla uluslararası çapta rakiplerini elemeyi başardı. tiplay studio ve Rollic Games tarafından başlatılan oFON ivmelendirici programa 2020 yılında dahil olan CatPath ekibinin geliştirdiği Joust Run isimli oyun, ABD başta olmak üzere birçok ülkede AppStore'da en çok indirilen oyunlar arasında yer aldı.

Rollic Games'i 168 milyon dolara satın alan dev şirket Zynga Inc. tarafından AppStore'da yayınlanan Joust Run, engellerden kaçtığınız, düşmanları alt ettiğiniz ve puan toplayarak durmadan koştuğunuz bir mobil oyun olarak listeleniyor. AppStore'da 5 üzerinden 4,6 derecelendirmeye sahip olan ve olumlu yorumlar toplayan oyun, Android kullanıcıları tarafından da oynanabiliyor.

oyun içerik

kaynak


Alize Kara

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Alize Kara..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.