Öğrenci Kariyeri Banner

Türk Telekom CEO'su Depreme İlişkin Açıklama Yaptı!

Türk Telekom CEO'su Depreme İlişkin Açıklama Yaptı!

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaşanan iletişim problemlerine yönelik açıklama yaptı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından 10'dan fazla şehrimizde büyük yıkım ve can kayıpları meydana geldi. Gerek vatandaşlar gerek ekipler iletişim kurma adına büyük uğraş gösterseler de ne yazık ki deprem sonrası şebeke sorunları çok uzun süre devam etti.

İstanbul Depremi İçin Çalışmalara Başlandı

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, deprem bölgesinde ilk andan itibaren iletişimi sağlayabilmek için seferber olduklarını dile getirerek "Yapılanlar, yapılamayanlar, daha iyi yapılması gerekenler vardı ama bunları da kendimize ödev olarak almakla beraber, biz pozitif ayrışmaya gayret eden bir şirket olduk." dedi.

Eleştirilerin kendileri için önemli bir veri olduğunun belirten Önal, kendileri dışındaki etkenlerden kaynaklı koordinasyonsuzlukların ders alacakları konular olduğunu ifade etti. Olası İstanbul depremiyle ilgili çalışmaların da başladığını söyleyen CEO, şu ifadeleri kullandı:

"Sektör temsilcileri bakanlık düzeyinde bir araya geldik. Çok hızlı aksiyon almak için harekete geçtik. Ulusal dolaşım dâhil olmak üzere afet sürecinde halledebileceği durumlar var. Ulusal dolaşımla ilgili notları aldık. Pilot proje başlatacağız. Hepimize görev düşüyor. birçok şey gündemde. Bu süreç tüm operatörlere çok farklı dersler öğretti. Yaraları birlikte saracağız."

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.