banner

Disney Plus’ın da ülkemize gelmesiyle birlikte, dizi ve film sektöründeki dijital platformlar arasında rekabet bir hayli kızışmaya başladı. TRT Genel Müdürü, bugün yaptığı açıklamayla rekabeti iyice kızıştıracak platform inşa edeceklerinin haberini verdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Stratcom Youth: Uluslararası Genç İletişimciler Forumu”nda konuşma yapan Sobacı, sosyal medyadan diğer dijital platformlara kadar pek çok konuyu ele aldı.

Kamu Yayıncılığı konulu bir konuşma gerçekleştiren TRT Genel Müdürü, Netflix alternatifi dijital platform kurulacağının haberini verdi.

2023 Yılında Netflix’e Alternatif Platform Gelecek!

Sobacı, “Sosyal medya, bireylerin daha özgür bir şekilde fikirlerini ortaya koyabildiği bir alan olacağı iddia edilirken bir anda yalan haberin, dezenformasyonun mecrası haline geldi” ifadelerini kullandı.

Daha sonra TRT’nin planlamalarından bahseden Sobacı, TRT’nin 2023 yılında Netflix’e alternatif uluslararası bir dijital platform inşa edeceğini açıkladı. Buna ek olarak film ve oyunlara yatırım yapılmaya devam edeceğini de belirtti.

 

Kaynak

banner
Top Selling Multipurpose WP Theme
banner

Yorum Bırakın

Instagram İçeriklerimiz

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.