Öğrenci Kariyeri Banner

Trabzonspor'dan Herkesi Duygulandıran Kareografi!

Trabzonspor'dan Herkesi Duygulandıran Kareografi!

Dün kendi sahasında İsviçre temsilcisi Basel'i ağarlayan Trabzonspor'un tribünlerinde açılan pankart ve hazırlanan kareografi izleyenlerin duygulanmasına neden oldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Trabzonspor, sahasında İsviçre temsilcisi Basel'i ağırladı. Karşılaşmayı 1-0 kazanan takımın tek golü Larsen'den geldi. Maç öncesinde 6 Şubat depremleri için tribünlerde açılan “Hep birlikte olacağız, yaralarımızı saracağız” yazılı pankart ve hazırlanan koreografi izleyenleri duygulandırdı.

Kulüp Başkanları Maçı Birlikte İzledi!

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor ile İsviçre’nin Basel takımı, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşılaştı. Maçı izleyen taraftarlar, stada depremzede çocuklara hediye edilmesi için oyuncaklarla geldi.

Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde gerçekleşen karşılaşmada, depremlerden etkilenenlere destek amacıyla farklı kulüplerin taraftarları maçı birlikte izledi.

Karşılaşmayı tribünden takip edenler arasında, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de yer aldı.

Taraftarlar, “asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere destek için koreografi hazırladı, Türk bayrakları, çeşitli pankartlar ve kulüp bayrakları açıldı. Karşılaşma öncesi tribünde "Hep birlikte olacağız, yaraları saracağız." ifadesinin yer aldığı bir arama kurtarma görevlisi ve kucağında enkazdan çıkarılan bir bebeğin bulunduğu görselin yer aldığı koreografi görenleri duygulandırdı.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Trabzonsporlu futbolcular, Basel'e karşı attıkları gol sonrası tribünlere doğru giderek Türk bayrağı açtı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.