Öğrenci Kariyeri Banner

THY, Yurt İçi Uçuşlar İçin Ücretsiz Bilet Değişimi Yapacağını Duyurdu!

THY, Yurt İçi Uçuşlar İçin Ücretsiz Bilet Değişimi Yapacağını Duyurdu!

Afet bölgesinden tahliye seferlerini sürdüren Türk Hava Yolları, 6-28 Şubat yurt içi uçuşlarla ilgili düzenleme yaptığını duyurdu. Bu tarihler arasındaki uçuşlar için bilet değişimi ücretsiz, iadeler kesintisiz yapılacak.

THY, afet bölgelerinden tahliye seferleri düzenlemeye devam ediyor. 8 Şubat tarihi itibarıyla 19.050 kişinin tahliye edildiği, 179 sefer ile 30.318 kişinin afet bölgesinden tahliyesinin hedeflendiğini belirtti. Şimdiye kadar tahliye edilen kişi sayısı 44.716. Afet bölgelerine ayrıca 18 kargo seferi ile 920 ton yardım malzemesi taşıyan THY, 6 - 28 Şubat tarihleri arasında yurt içi uçuşlarla ilgili düzenleme yaptı.

31 Mart'a Kadar Geçerli!

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabı üzerinden Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara başsağlığı, yaralı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sunarak, THY’nin 6 Şubat 2023 - 28 Şubat 2023 tarihleri arasında olan yurt içi uçuşlarda ücretsiz bilet değişiminin yapılabileceğini veya biletlerin kesintisiz iade edileceğini söyledi.

Biletlerin 9 Şubat 2023 ve önceki bir tarihte düzenlenmiş olması koşulu belirtildi. Vatandaşlar, bilet değişikliği ve iade işlemlerini 31 Mart 2023 tarihine kadar THY’nin internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden yapabilecek.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.