Öğrenci Kariyeri Banner

Telegram'ın Yeni Özelliği: Yanıt Ve Bağlantı Özelleştirme!

Telegram'ın Yeni Özelliği: Yanıt Ve Bağlantı Özelleştirme!

Telegram yeni özelliklerini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Yeni özellikler arasında; yanıtlardan bağlantı ve ön izlemeleri de bulunuyor. 

Popüler mesajlaşma platformu olan Telegram, yanıtlar ve bağlantı özelliklerine yenisini ekliyor. Son güncelleme ile birlikte bu iki özellik için bazı iyileştirmeler getiriyor. 

Telegram'dan Mesaj Özelleştirme Güncellemesi


Telegram, yeni geliştirdiği özellikle uygulama içinde herhangi bir mesajın istediğiniz kısmını alıp yanıtlayabilirsiniz. Kullanıcılar artık animasyonla orjinal mesajda ki alıntıya dokunabilecekler.

Bu özelliği denemek için mesaja tıklayın. iOS kullanıcıları için basılı tutmanız gerekir. Daha sonra metni seçmek için basılı tutup sürükleyin ve çıkan ''Alıntı'' seçeneğine tıklayın. Alıntılanan yanıtları başka sohbete de gönderebilirsiniz.Bunun için: yanıt çubuğuna dokunup ''Başka Bir Sohbette Yanıtla'' seçeneğini seçip ardından başka bir sohbete gönderebilirsiniz. 

Son güncellemeyle birlikte, Bir yanıttan bir çok alıntı olmak üzere herhangi bir metne alıntı biçimi ekleme özelliği sunuyor. Uygulama yapmış olduğu bu güncellemeyle daha akıcı deneyim sunmayı amaçlıyor. 

 

Kaynak


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.