Öğrenci Kariyeri Banner

Teknosa'dan Herkesi Influencer Yapacak Proje: Aylık 5 Bin Liraya Kadar Kazanç Sağlayacak!

Teknosa'dan Herkesi Influencer Yapacak Proje: Aylık 5 Bin Liraya Kadar Kazanç Sağlayacak!

Teknosa, bir ilke imza atarak “Bi’linkle Influencer Sensin” projesini hayata geçirdi. Teknosa Affiliate Marketing programı ile birlikte Teknosa linki paylaşıp satış yapmasını sağlayan herkes aylık 5 bin TL’ye kadar kazanç sağlanacak.

Marka yeni projesiyle birlikte herkesi influencer yapmayı hedefliyor. 1 Ocak 2023’de uygulamaya başlanacak yeni yasayla pazaryerleri ve e-ticaret yapan markaların da bu iş modeline dönmesi bekleniyor.

Kazanılan Komisyon Nakit Olarak Verilecek!

Teknosa’nın “Bi’linkle Influencer Sensin” adını verdiği proje kapsamında isteyen herkes, teknosa.com üzerinden beğendikleri herhangi bir ürünün yanında bulunan “paylaş kazan” butonuna tıklayarak projeye katılabilecek. Kullanıcılar, kendileri için özel olarak oluşturulan ürün linkini ister mesajlaşma servisleri ister bloglar ister sosyal medya hesapları üzerinden paylaşabilecek.

Kullanıcılar, paylaştıkları linkten satın alım yapıldığı zaman ise komisyon alabilecek. Bu komisyon direkt nakit olarak kendilerine verilecek

Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin, yeni bir bakış açısıyla sosyal ticaret alanında güçlü bir adım attıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“ ‘Bi’linkle Influencer Sensin’ projemizle dileyen herkesi iş ortaklarımız haline getiriyoruz. Bu program sayesinde artık tüm kullanıcılarımız teknosa.com’daki ürün linklerini paylaşarak nakit kazanç sağlama fırsatına sahip olacak. Programa katılmak isteyenler için hiçbir ön koşul getirmiyoruz.

Sosyal medya hesabı olmayanlar da dahil, dileyen herkes istediği bir ürün linkine tıklayıp, herhangi bir kanaldan bu ürünü sevdikleriyle paylaşarak influencer olabilecek. Müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına göre sosyal ticaret alanındaki atılımlarımızı sürdüreceğiz.”

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.