Öğrenci Kariyeri Banner

TEI Professional Başvuruları Başladı!

TEI Professional Başvuruları Başladı!

TEI Professional'a katılmak ister misin?

Termal Sistem Tasarımı, Motor Tasarım Araçları, Mekanik Tasarım ve Yapısal Analiz faaliyetleri gibi birçok konuda sektöre yönelik dersler alma fırsatı sunan TEI Professional başvuruları başladı!

Deneyimli ve genç profesyonellere yönelik olarak ücretsiz olarak hazırlanan ve toplamda 11 hafta süren çevrimiçi eğitim - gelişim programı olan TEI Professional ile havacılık sektörüne dair merak ettiğiniz birçok konu hakkında kendinizi geliştirme imkanına sahip olabilirsiniz.

Bu programda, Türkiye’nin havacılık motorlarındaki lider şirketi TEI; sektörün dinamiklerini yansıtarak genç profesyonellere yönelik teknik ve davranışsal yetkinliklerini geliştirme imkanı sunacak. Üstelik alanında uzman TEI mühendislerinden alacağınız teknik eğitimler sayesinde havacılık sektörüne ait bilgi birikiminizi arttırabilir, kişisel gelişim profesyonellerinin verdiği gelişim eğitimleriyle de davranışsal yetkinliklerinize yönelik kazanımlar sayesinde kariyerinize sağlam bir adım daha atabilirsiniz.

Sizlere Neler Katacak?

 Alanında Uzman Eğitmenlerden Eğitim Alma

Havacılık sektöründe uzman kişilerin deneyimlerini dinleyip aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceksiniz.

 Niş Bir Sektöre Ait Teknik Bilgi Birikimini Artırma

İş hayatına giden yolda kendinizi hangi alanlarda ne şekilde geliştirmeniz gerektiğine dair bilgileri öğrenebileceksiniz.

 Geleceğin Davranışsal Yetkinliklerine Dair Bilgilere Erişim İmkanı

Gelecekte bu sektörde yer alabilme fırsatı yakalayacak ve kendi kariyerine yatırım yapacaksınız.

TEI PROFESSIONAL programına kimler katılabilir?

Çalışma hayatında 3 veya daha fazla yıl deneyime sahip tüm mühendis kökenli profesyoneller programa katılım sağlayabilir.

Siz de bu harika programda yer alarak kendinizi geliştirme ve vizyonunuzu genişletme şansını yakalamak isterseniz hemen aşağıdaki linke tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 24 Mart 2023

*Program ücretsiz ve çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.