Öğrenci Kariyeri Banner

'Tasarıma Değer' Katmaya Hazır Mısın?: Cotton Box Tasarım Yarışması Başlıyor!

'Tasarıma Değer' Katmaya Hazır Mısın?: Cotton Box Tasarım Yarışması Başlıyor!

Değişen dünyayla birlikte daima kendini yenileyen tasarım kavramı her geçen gün sınırlarını genişletmeye devam ediyor. Hayal gücümüzün ve bakış açımızın farklı bir boyut kazandığı şu günlerde, tasarımın ve tasarımcının ruhu da yeniden şekilleniyor. Toplumların izlenimlerini ve duygularını yansıtmak açısından güçlü bir araç niteliği taşıyan tasarımlar, şüphesiz ki bu değişimin en iyi örneklerini gözler önüne seriyor. Toplumdaki bireyleri ve tüm toplumları bir araya getirme gücüne sahip olan tasarımcılar ise değişen dünya düzeniyle birlikte yeniden düşünmeye, hayallerini tazelemeye ve kendi “Yeni Dünya”larını tasarımlarına yansıtmaya yöneliyor. Peki genç tasarımcıların Yeni Dünya’dan beklentileri nasıl şekilleniyor? Geleceğin tasarım ruhu içinde neler saklıyor? Ve sen yenilikçi ruhunla kendi Yeni Dünya’nı tasarlamaya ve sınırları ortadan kaldırarak , “Tasarıma Değer” katmaya hazır mısın?

Yarışmanın Teması 

Yeni Dünya

Son Başvuru Tarihi

5 Şubat 2021

Yarışmanın amacı

Sümaş Tekstil San. Tic. A.Ş bünyesinde yer alan Cotton Box’ın düzenlediği “Tasarıma Değer” yarışmasının amacı; ev tekstili sektöründe  yeni tasarımcıların yetiştirilmesinin desteklenmesi, ev tekstilinde tasarım kavramını ön plana çıkarılmasına öncülük edilmesi, hem tasarıma hem de tasarımcıya değer verilen bir anlayışın oluşmasına ön ayak olunması, yenilikçi ve özgün tasarımcı kimliğinin güçlenmesine destek olunmasıdır.

 

Detaylı bilgi ve başvuru


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.