Öğrenci Kariyeri Banner

Squid Game'in Yaratıcısından Heyecan Verici Açıklama!

Squid Game'in Yaratıcısından Heyecan Verici Açıklama!

Netflix tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Güney Kore yapımı Squid Game, heyecanla beklenen ikinci sezonuyla bir kez daha zirveye yerleşecek gibi görünüyor.

Netflix’in Güney Kore menşeli dizilerinden Squid Game, geçtiğimiz yıl sessiz sedasız gösterime girmişti. Sosyal medyanın da etkisiyle kısa sürede dünya çapında bir fenomene dönüşen distopik seri, uzun bir süre boyunca kimsenin dilinden düşmedi.

Squid Game, izole bir adada acımasız oyunlar oynayarak hayatlarını değiştirecek miktarda para kazanma şansı tanınan bir grup şanssız insanı konu alıyor.

Dizideki karakterlerin yapması gereken tek şey, çocukluklarındaki oyunlardan ilham alan bir dizi zorlu oyunu kazanmak ve hayatta kalmak.

"İlk Sezondan Daha İyi Oyunlar Olacak"

Netflix tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Squid Game 2. sezonu ile macerasına devam edecek.

The Playlist‘e konuşan dizinin yaratıcısı Hwang Dong-Hyuk, kafasında yeni fikirlerin olup olmadığı sorusunu, “Evet, bazı fikirlerim var, ancak spoiler vermek istemiyorum, bu yüzden tek söyleyeceğim yeni oyunlar olacak, hatta ilk sezondan daha iyi oyunlar” diye yanıtladı.

Gi-hun (Lee Jung-jae) ve Front Man (Lee Byung-hun), Squid Game 2. sezonu için geri dönecekler, ancak senaryo henüz yazılmadığı için biraz daha sabretmek gerekecek.

Dong-Hyuk, ikinci sezonunun 2024’ün sonunda başlamasını umduğunu söyledi, ancak Netflix tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.