Öğrenci Kariyeri Banner

Getir, Merakla Beklenen Hizmeti Uygulama Koydu!

Getir, Merakla Beklenen Hizmeti Uygulama Koydu!

Türkiye'de yaygın olarak kullanılan Getir, Getirİş'in ardından bir hizmeti daha kullanıma sundu. Henüz herkeste bulunmadığı görülen 'GetirAraç' isimli özellik sayesinde kullanıcılar günlük veya saatlik araba kiralayabileyecek.

Getir, geçtiğimiz yıl araç kiralama şirketi MOOV’u 23 milyon dolarlık bir ücrete satın aldığını duyurmuştu. Bu da Getir’in araç kiralama işine girişebileceğini göstermişti. Şimdi ise bu konuda bir gelişme yaşandı.

GetirAraç, Belirli Kullanıcıların Ulaşımına Açıldı!

MOOV’u satın alan Getir, kullanıcıların araç kiralamasına olanak tanıyacak olan ‘GetirAraç’ isimli hizmeti kullanıma sunmaya başladı. Henüz her bölgede ve her kullanıcıda bulunmadığı görülen bu hizmetin, MOOV hesabı yoluyla kullanılabildiği görüldü.

GetirAraç hizmetinde saatlik ve günlük araç kiralanabildiği de yakalanan ekran görüntülerinde gözlemlendi.

Bunun yanı sıra farklı segmentlerden farklı fiyatlara araç türlerinin hizmette bulunacağı, kilometre başına ücretlerin belirleneceği, avantajlı paketler gibi indirimli fırsatların kullanıcılara sunulacağı ve konumunuza yakın araçların uygulama üzerinden görülebileceği de hizmetten gelen fotoğraflarda yer aldı.

Yalnız; aracı size getirmediklerini, kiralayacağınız araca sizin gitmeniz gerekeceğini de ayrıca belirtelim. Şu anlık kiralanabilen araçlar arasında Renault Clio, Kia Picanto 1.0 ve Kia Stonic 1.4 gibi araçlar yer alıyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.