Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify, Son Haftalardaki Hataları İle iPhone Kullanıcılarına Çile Çektiriyor!

Spotify, Son Haftalardaki Hataları İle iPhone Kullanıcılarına Çile Çektiriyor!

Son birkaç haftadır, iPhone kullanıcıları Spotify'da meydana gelen sorunlarla boğuşuyor.

Geçtiğimiz günlerde kullanıcıları Premium almaya teşvik etmek için birçok ücretsiz özelliği kaldıracağı haberiyle tepki çekin Spotify, bu sefer de iOS cihazlardaki performans sorunlarıyla gündeme geldi. 

Uygulama Kendini Kapatıyor ve Çalmayı Durduruyor!

Spotify, iOS kullanıcılarına uzun bir süredir sorunlar yaşatıyor gibi görünüyor. Şirketin topluluk forumunda birkaç haftadır sık sık performans sorunlarıyla ilgili raporlar yağıyor. Spotify, sorunu resmen kabul etti fakat ne zaman düzeltileceği konusunda bir bilgi paylaşmadı.

Platform, iOS kullanıcılarından uygulamanın çökmesi ve şarkının ortasında çalmayı durdurması konusunda birçok şikayet aldığını belirtiyor. İki hafta önce şirket, sorunun Spotify iOS uygulamasının 8.8.72.623 sürümünden ve daha üst sürümlerini etkilediğini ve araştırıldığını açıkladı.

Şikayetlerin Büyük Çoğunluğu Eski iPhone'lardan Geliyor

Spotify, o zamandan beri iOS uygulamasına üç yeni güncelleme yayımladı. Bu son güncellemelerin hepsi genel iyileştirmeler sunuyor, bu sebeple platformun sorunu çözmeye çalıştığı ancak henüz tanımlamadığı anlaşılıyor. iOS kullanıcıları da hala çökmeler ve rastgele çalma bozulmaları yaşıyor. Örneğin bir kullanıcı, “Uygulama son birkaç haftada 4 veya 5 kez güncellendi ve hiçbiri bu sorunu çözmedi” demiş.

Bir başka kullanıcı ise“Ben de premium müşteriyim ve aylar geçmesine rağmen sorun çözülmedi” diyor. Ancak, küçük bir ayrıntı var; şikayetlerin önemli bir kısmı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus gibi eski iPhone’lara sahip kullanıcılardan gelmiş. Ayrıca bazı iPad ve iPod Touch kullanıcıları da kullanım sırasında uygulamanın çökmesiyle ilgili şikayetlerini iletmiş. Spotify ekibi sorunu araştırıyor, ancak şu anlık bir çözüm getirilmiş değil.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.