Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify'dan Ücretsiz Premium Kampanyası!

Spotify'dan Ücretsiz Premium Kampanyası!

Spotify'ın daha fazla kullanıcı çekmek için kullanıcıların beğenisine sunduğu ilk ay ücretsiz Spotify Premium kampanyası, uzun bir aradan sonra tekrar geri döndü.

Türkiye'nin en çok kullanılan müzik platformlarından biri olan Spotify, uzun bir aranın ardından ilk ay ücretsiz Spotfiy Premium kampanyasını tekrar başlatıyor. Geçtiğimiz aylarda daha fazla kullanıcı çekmek için ilk defa Spotify Premium abonesi olanlara ilk 3 ayı ücretsiz olarak sunan firma, bu kampanyada güncelleme yaptı.

Yeni Abonelere 1 Ay Boyunca Ücretsiz Olacak!

Yeni öğrenilen bilgilere göre sınırlı süredeki 3 ay ücretsiz Spotify Premium kampanyası 1 aya indirildi. Firmanın kampanyaları sıklıkla değiştiği için eğer Spotify Premium almayı düşünüyorsanız bu kampanyayı kaçırmamak gerekiyor. Ayrıca Spotify Premium üyeliklerini dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. 

Dünyanın en çok kullanılan müzik platformu olan Spotify,  2022'nin ikinci çeyreğinde 188 milyon ücretli aboneye ulaştığını duyurmuştu. Binlerce şarkının yer aldığı platform, bu yönüyle Apple Music ve Amazon Music gibi rakiplerine fark atıyor. 

Güncel Spotify Ücretleri:

  • Aylık Fiyatı (İlk Ay Ücretsiz)
  • Bireysel (1 Hesap) - 20,99 TL
  • Duo (2 Hesap) - 27,99 TL
  • Aile (6 Hesap) - 34,99 TL
  • Öğrenci (1 Hesap) - 10,49 TL

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.