Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify'da Seviyenize Göre İngilizce Öğreten En İyi Podcastler!

Spotify'da Seviyenize Göre İngilizce Öğreten En İyi Podcastler!

Yabancı dilinizi geliştirmenin birçok basit ve ücretsiz yolu mevcut. Bunlardan biri de, birçoğumuzun keyifle dinlediği podcastler. Seviyenize göre ingilizce gelişiminize katkıda bulunacak podcastleri sizler için derledik.

Başlangıç:

The English We Speak

The English We Speak, belki de Spotify’daki en büyük İngilizce dinleme kaynağı. Yaklaşık 200 bölümü var ve her bir bölümde İngilizce bir ifadeyi/deyimi alıp o ifadeyi pek çok konuşmada/sohbette kullanıyorlar.

Everyday Language

İngilizcedeki kafa karıştırıcı kavramlarla ilgili tartışmalar ve ipuçlarının faydalı bir derlemesi. Konuşmacı aynı zamanda İngilizce öğrenenlerin bilmesi gereken kültürel farklılıklardan da bahsediyor. 

Orta:

Plain English 

Bu meşhur podcast yalnızca İngilizce sözcükleri ve deyimleri öğretmekle kalmıyor, aynı zamanda güncel olaylardan da bahsediyor. Her bölümde bir haber ele alınıyor ve bir kelime ya da deyim inceleniyor

Premier Skills English 

Bu programın her bölümünde Premier Lig’in futbol maçları konuşuluyor. Bu maçlar üzerine konuşurken aynı zamanda kullandıkları İngilizce kelimeleri ve deyimleri de açıklıyorlar.

İleri:

The Actual Fluency Podcast 

Bu programda her bölüm bir dil öğrenme uzmanıyla röportaj yapılıyor. Konuşmalar genellikle yeni bir dilde akıcılık kazanmak için gereken şeyler üzerine oluyor.

The Fluent Show 

Program geniş bir yelpazede birçok konuyu kapsıyor. Becerilerini geliştirmek için kullanabileceğiniz araçlar hakkında bilgi edinebilir, soru-cevap oturumlarını dinleyebilir, kendinizi motive etmenin yollarını öğrenebilirsiniz.

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.