Öğrenci Kariyeri Banner

SPK Eğitim Semineri Başvuruları Açıldı!

SPK Eğitim Semineri Başvuruları Açıldı!
 Eğitim Seminerine Katılmak İçin Başvurabilecekler

  • Kurulun uzman yardımcılığı, uzman hukukçu yardımcılığı veya bilişim uzman yardımcılığı sınavına kabul edilen fakülte ve bölümlerin, üçüncü ve dördüncü sınıfında okumakta olan öğrenciler ile başvuru tarihinde ikinci sınıftan üçüncü sınıfa, üçüncü sınıftan dördüncü sınıfa geçtiklerini belgeleyen öğrenciler,

  • Seminerin açıldığı aydan geriye doğru son eğitim/öğretim döneminde söz konusu fakülte ve bölümlerden mezun olanlar,

  • Yurt dışındaki üniversitelerin benzer bölümlerinde eğitim gören öğrenciler ve seminerin açıldığı aydan geriye doğru son eğitim/öğretim döneminde mezun olanlar,

  • Eğitim süresi 4 yıldan az olmakla birlikte yüksekokulların sermaye piyasası bölümlerinin ikinci sınıfında okuyan öğrenciler ve seminerin açıldığı aydan geriye doğru son eğitim/öğretim döneminde mezun olanlar başvurabilir.


Seminer Dönemi, Seminer Süresi ve Başvuru Tarihleri

Seminer programı 22-26 Ocak 2018 ve 29 Ocak - 2 Şubat 2018 tarihleri arasındaki 5’er iş günlük sürede sabah ve öğleden sonra grubu olmak üzere ders anlatımı ve örnek olay incelemesi şeklinde düzenlenecektir.

Başvurular sadece internet üzerinden alınacaktır.

Başvurular 11.12.2017 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak ve 22.12.2017 Cuma günü saat 18.00'e kadar devam edecektir.

Seminer:

* Sermaye Piyasası Kurulu'nun Ankara merkez binasında (Eskişehir Yolu 8. Km No:156 / 06530 Çankaya/Ankara [Orta Doğu Teknik Üniversitesi karşısı])

* İstanbul Temsilciliği'nde (Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi No:15 Şişli/İstanbul [İnönü Stadyum’u arkasında Süzer Plaza]) yapılacaktır.

Detaylı bilgi ve başvuru için ilgili linki ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.