Öğrenci Kariyeri Banner

Spitze Zirvesi Başlıyor!

Spitze Zirvesi Başlıyor!

"Merhabalar,

Türk-Alman Üniversitesi bünyesinde gerçekleşen “Spitze” zirvesini; TAÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü koordinatörlüğünde günümüzün önde gelen girişimcilerini, iş insanlarını ve sanatçılarını; yeni fikirleriyle geleceğe ışık tutmayı amaçlayan gençlerimizle buluşturmak üzere 9-10-11 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz. 

Kariyerinde emin adımlarla ilerlemek isteyen gençler olarak, aklımızdaki her soru işaretinin geleceğe uzanan bu yolda yeni bir basamak niteliği taşıdığının ve her bir basamağın altın değerinde olduğunun farkındayız. Bu sebepten böyle bir organizasyonun yine biz gençler tarafından yapılması öneminin bilinciyle bu yola koyulduk. 2021 Yılı Spitze Zirvesi Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerden gençlere ulaşarak ‘’Üç Gün Üç Tema’’ konsepti altında Girişimcilik, Teknoloji ve Kültür Sanat alanlarının önde gelen temsilcileri ve panelistleri ile tanışma ve buluşma olanağı sağlanacak.

 Spitze Zirvesi; niteliği, vizyonu, misyonu ve konuşmacı profili ile, Üretim ve teknoloji kuruluşlarının Ar-Ge, finans ve yönetim bölümlerinin çalışanlarını, yatırımcıları, melek yatırımcıları, yöneticileri ve girişimcileri; akademisyenleri, araştırmacıları ve kamu temsilcilerini, sanatçıları ve yazarları bünyesinde ağırlayarak, değerli konuklarımızın yıllar içerisinde edindiği engin bilgi ve tecrübelerini bizler gibi geleceğe ışık olmayı hedefleyen üniversite öğrencileri ile buluşturuyor.

 Bu vesileyle Türkiye çapında bu üç temada kendini geliştirmek isteyen olabildiğince çok öğrenciye ulaşabilmeyi diliyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirebilmek için sizlerden etkinliğimiz Spitze’yi kulüp üyelerinizle paylaşmanızı rica ediyoruz. Bu güzel etkinliğimize kayıt olmak için kayıt formumuzu doldurabilirsiniz

Kayıt Formu


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.