Öğrenci Kariyeri Banner

SpeakUp Başlıyor!

SpeakUp Başlıyor!

Türkiye'nin en büyük girişimcilik ekosistemine sahip olan University4society topluluğu Eskişehir Teknik Üniversitesinde 31 Ocak'ta ilk SpeakUp etkinliğini  gerçekleştirmeye hazırlanıyor! 

7 bölge, 90+ temsilci, 3750+ girişimci ile dev bir aile olan uni4society, girişimci adayları için farkındalık yaratacak SpeakUp etkinliğini bu yıl ilk defa online platformlarda gerçekleştirerek yeni normalde de hiç ara vermeden ekosistemi genişletmeye devam ediyor. Her yıl Türkiye'nin dört bir yanından üniversite öğrencilerini online platform sayesinde mesafe engelini ortadan kaldırarak istediğiniz her yerden etkinliklerine katılabilme şansını sizlere sunuyor.

SpeakUp etkinliğimizin diğer etkinliklerden farkı ise hem farkındalık yaratmak hem de networking seansları ile katılımcılarımız network ağlarını genişletme fırsatı sunmasıdır. 

Bu seans sayesinde öğrencilerimiz girişimlerini geliştirebilmekte veya girişimcilik fikri edinebilmektedir.

 

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için @uni4society_eskisehir Instagram hesabımızı takip edebilir, diğer etkinliklerimize de anında ulaşabilirsiniz.

Etkinlik detayları

Konuşmacı: Ege Tuna Diken 

Tarih/Saat : 31 Ocak 2021 / 20.00

Etkinlik Zoom platformu üzerinden gerçekleşecektir.

 

 

Başvuru Linki

 

Etkinlik sonunda Katılım Sertifikası verilecektir.


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.