Öğrenci Kariyeri Banner

Sevgililer Gününü Yalnız Geçireceklere 9 Film Önerisi: Happy Valentine's Day

Sevgililer Gününü Yalnız Geçireceklere 9 Film Önerisi: Happy Valentine's Day

Evet arkadaşlar, o zaman Happy Valentine’s Day…

Sevgililer günü sana ne ifade ediyor bilmem ama kesinlikle kötü bir gün olarak bakmanı istemem. Eğer sevgilin yanındaysa bu yazıyı öylesine oku, eğer sevgilin var ama sokağa çıkma yasağı sizi de vurduysa yapacağım birkaç film önerisi sana uygun olabilir ama sevgilin yoksa buna benim yapabileceğim en fazla önerdiğim filmlerle yanında olmak. 14 Şubat’la ilgili herkesin bir yargısı var. Bazıları pazarlama stratejisi olarak görüyor, bazıları aşkını hediyelerle abartıyor, bazıları da nefret ediyor. Ama bu yıl şöyle yapalım, yargılarımızı bir kenara atalım ve dünyaya pozitif bakalım. Şundan eminim arkadaşlar: Dünyayı sevgi düzeltecek!

valentines day

Film izlemeyi kim sevmez ki dedim ve bugünden de yararlanarak 9 tane filmi sizin için derledim. Gerçi listede ne ararsan var. Gerilim, komedi, suç, aksiyon…

Görevimiz Tehlike Serisi (Mission: Impossible)

görevimiz tehlike

Biliyorsunuz ki görevimiz tehlike bize diğer filmlerden daha yüksek adrenalin salgılatıyor. Baş karakterimiz Ethan Hunt hiç durmuyor ki. Aksiyonun dozunu artırmak isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir.

Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Evdeki Düşman (Orphan)

orphan

Gerilim filmlerinin en kült filmlerinden bir tanesi. Hiç fark etmeden geriliyorsunuz ve kendinize geldiğinizde hareket etmekte biraz zorlanıyor olacaksınız.

Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Adı Çıkmış (Easy A)

easy a

Arkadaşınıza yardım etmek sizi ne kadar kötü gösterebilir. Hele ki kıskanılan biriyseniz. Bir anda etrafınıza bakar en sevdiğiniz arkadaşlarınız sizin adınızı çıkarmıştır. Bu filmde de bu duruma baş kaldıran bir ana karakterimiz var. Böyle anlattığıma bakmayın aslında komedi filmi.

Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu Nasıl Aile (We're The Millers)

bu nasıl aile

Hayatınız sizi olur olmadık şeyleri yapmaya zorlayabilir, sizin de bu durumdan en az enkazla çıkmanız gerekir. Peki planladığınız aile bu enkazı yaratan kişiler olursa o zaman ne yapacaksınız?

Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses)

patrondan kurtulma sanatı

Gerçekten İngilizceye olur olmadık çevirileri sevmiyorum arkadaşlar. Neyse filmimize dönersek berbat işleri olan ve pek de zeki olmayan 3 arkadaşın patronlarından nasıl kurtulmaya çalıştıklarını anlatan bir film. Özellikle yıldız kadrosuyla efsaneleşmiş komedi filmlerinden.

Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Yakalandın! (Tag)

tag

Çocukluk arkadaşlarınızla 40 yaşınızda bile ebeleme oyununu oynadığınızı düşünsenize, hatta daha da ilginci bu beş arkadaştan 1 tanesi hiç ebe olmamıştır. Yani bu demek oluyor ki artık sıra ona gelmelidir ve 4’ünün iş birliği yapması gerekir. Daha da anlatmayayım ki izleyin.

Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Belalı Tanık ( The Hitman’s Bodyguard)

belalı tanık

Bir ülkenin en üst düzey yöneticilerinden birinin aleyhine ifade verecek tetikçi; dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi bir araya gelirse neler olabilir sizce. Sonuçta ikisini de öldürmeye can atan bir sürü insan varken. Başarılı 2 başrolüyle izlenmeye değer bir aksiyon-komedi karışımı.

Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Parçalanmış (Split)

split

Çoklu Kişilik Bozukluğundan mustarip genç adam Kevin'ın 23 ayrı karakteri vardır. Bu karakterler arasında en baskın olanı da suça meyilli olanıdır. Bir market çıkışı 3 kız kardeşi hapseden Kevin, bu kızlarla farklı karakterlerle arkadaş olur. Ama saatli bir bombaya dönen Kevin’ın artık pimi çekilmiştir. İnanılmaz oyuncu James McAvoy karşımıza 23 ayrı karakterle çıkıyor. Sizce de müthiş bir oyunculuk değil mi?

Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Deadpool

deadpool

“Süper kahraman inişi yapacak, süper kahraman inişi” repliğini kendi adıma çok severim. Bu filmi normalde herkes izlediği için yazmayacaktım ama tekrar tekrar izlenesi bir film. Aşırı komik, aşırı doğru ve her şey alaya alınıyor. Eğer ciddi kalmak size göre değilse tekrar izlemenizi tavsiye ederim. Bu arada Türkçe dublajın yakıştığı nadir filmlerden biri.

Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Benim önerilerim daha çok var parça parça atıyorum. Eğer sen de film önerisinde bulunmak istiyorsan yorumlara yaz ki hepimiz nasiplenelim :) 

Bol bol kalpli bir gün diliyorum. Çikolata krizlerine de dikkat arkadaşlar :)


Alize Kara

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Alize Kara..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.