Öğrenci Kariyeri Banner

Sertifikalı Siber Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi

Sertifikalı Siber Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi

1 yıllık online siber güvenlik akademisi 15 Eylül’de ilk dersine başlıyor. 9 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek online sınav sonrasında 100 kişilik kontenjanda yerini alan öğrenciler ile Siber Güvenliğe Giriş, Ofansif Güvenlik Temelleri, Ağ Güvenliğe Temelleri, Defansif Güvenlik Temelleri, Web ve Mobil Uygulama Güvenliği, Siber İstihbarat, Exploit Geliştirme ve Siber Olaylara Müdahale konularında gerçekleştirilecek online uygulama eğitimleri sonrasında her konu başlığı üzerinden sınav yapılacaktır.

 

aydınlatılmış, bilgisayar, bulanıklık

 

Lise ve Üniversite öğrencilerinin katılımına yönelik 1 yıl sürecek online eğitim programı kapsamında gerçekleştirilecek sınavların akabinde proje sunumlarını başarıya tamamlayan öğrenciler sertifikalarını alacak.

Eğitimlerde yoklama yapılacak olup devam zorunluluğu aranacaktır. Sınavlardan geçer not alıp, bitirme projesini başarıyla tamamlayan her öğrenciye “Siber Güvenlik Uzmanı” sertifikası verilecektir.

BAŞVURU LİNKİ


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.