Öğrenci Kariyeri Banner

Sen de Hayallerinin Peşinden Koşuyorsan Different Futures Summit’24 Kaçmaz!

Sen de Hayallerinin Peşinden Koşuyorsan Different Futures Summit’24 Kaçmaz!

İTÜ Mezunları Derneği Öğrenci Kulübü olarak her sene organizasyonunu gerçekleştirdiği, kulübün tek zirvesi olan Different Futures Summit (DFS) İstanbul Teknik Üniversitesi'nden yolu geçmiş ancak kariyerini okuduğu bölümden farklı alanlarda devam ettirmiş ya da okuduğu bölümle ilgili bir sektöre adım atarak büyük başarılara ulaşmış değerli İTÜ mezunlarını, birçok panel ve bireysel oturumlarla öğrencilerle buluşturuyor. “Bölümün Hayallerinin Önüne Geçmesin” mottosu ile yola çıkan “Engelsiz DFS”, işitme engelli katılımcılara iki günlük zirve boyunca bir işaret dili tercümanının eşlik etmesi ve eş zamanlı bir şekilde tüm panelleri çevirmesiyle gerçekleşmektedir.

Bu organizasyonun temel hedefi üniversite öğrencilerine eğitim hayatında ve kariyer yolculuğunda ışık tutmak, fark yaratmalarını sağlamak için ilham kaynağı olmaktır. DFS, kurumsal hayattan girişimciliğe, sanattan spora birçok farklı alanda yol almış tanınmış isimlerin katılımıyla gerçekleşen paneller ve konuşmalar şeklinde ilerleyecektir.

19-20 Şubat 2024 tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi‘nde ve aynı zamanda İTÜ Mezunları Derneği Kulübü YouTube kanalı üzerinden canlı yayın şeklinde gerçekleştirilecek olan DFS’24, herkese açık ve ücretsizdir.

Kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsin!


Sıla Tanrıverdi

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Sıla Tanrıverdi..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.