Öğrenci Kariyeri Banner

SBK Vakfı Yurt Dışından Dönemeyen Öğrencilerin Uçak Biletlerini Alacak!

SBK Vakfı Yurt Dışından Dönemeyen Öğrencilerin Uçak Biletlerini Alacak!

Yurt dışında lisans veya yüksek lisans eğitimi görmekte olup, pandemiden dolayı işini kaybetmiş veya ailesinin gelir seviyesinde kanıtlanabilir bir düşüş olan başarılı öğrencilerin, ülkemize geri dönebilmeleri için uçak biletlerini SBK Vakfı karşılıyor.

Ön başvurunuzu vakfın web sitesindeki başvurular bölümünden ya da aşağıdaki linke tıklayarak tamamlayabilirsiniz.

Başvuru

 

SBK Vakfı Nedir?

SBKV - Sezgin Baran Korkmaz Vakfı; kuruculuğunu Sezgin Baran Korkmaz’ın yaptığı, Türkiye’de başarılı yatırımlara imza atarak ekonomiye değer katan SBK Holding bünyesindeki “İyilik Projeleri”ni yürütmektedir.

"Çağdaş ve gelişmiş bir toplum için en büyük gereksinim eğitimdir" ilkesini benimseyerek hareket eden vakıf, bu alanda önemli yatırımlara imza atmıştır. Maddi imkansızlıklar içinde olan gençlerin eğitimleri ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için verilen bursların yanı sıra, Türkiye genelinde okul ve yurt binaları yaptırarak eğitime verdiği önemi göstermektedir.

SBKV Sezgin Baran Korkmaz Vakfı, kuruluşundan itibaren, eğitim alanında yaptığı yatırımların masraflarını vergiden düşmeyerek, bu "iyilik projeleri"nden bir kar beklentisi olmadığını da göstermiştir.

Eğitim projelerinin dışında "En İsabetli Yatırım, İnsana Yapılandır" misyonuna sahip olan SBKV Sezgin Baran Korkmaz Vakfı; şehit ve gazi yakınlarını, dul ve yetim ailelerini ve savaş mağduru mültecileri unutmayarak, gıda, barınma ve sağlık-ilaç yardımları ile erdemli, insani davranışa örnek olmaktadır.

Merkezinde "İnsan, Güven ve İyilik" olan tüm projeleri ile gelişimi hedefleyen SBKV Sezgin Baran Korkmaz Vakfı, hem Türkiye'de hem de dünyada öncü olmaya ve iyilik yapmaya devam etmektedir.

SBKV web sitesi


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.