Öğrenci Kariyeri Banner

Şahsiyet'in İkinci Sezonuna Dair İlk Bilgiler Geldi!

Şahsiyet'in İkinci Sezonuna Dair İlk Bilgiler Geldi!

Haluk Bilginer'e Emmy Ödülü kazandıran Şahsiyet dizisi, 5 yıl aranın ardından ikinci sezonuyla geri dönüyor.

Yayınlandığı dönem Türkiye’de ve dünyada ses getiren Şahsiyet, 12 bölümden oluşan ilk sezonunun ardından ekranlara veda etmişti. Sevilen dizi 5 yıl sonra yeni sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Haluk Bilginer Kadroda Yer Almaya Devam Edecek

Dizinin başrol oyuncusu Haluk Bilginer, ikinci sezonda da kadroda yer almaya devam edecek. Aynı zamanda, Şebnem Bozoklu da Zuhal Beyoğlu karakteriyle ekranlarda yer alacak. Cansu Dere’nin hayat verdiği Nevra Elmas karakterinin de dizide yer almaya devam edeceği öğrenildi ancak Dere'nin kadroda yer alıp almayacağı bilinmiyor.

Yeni sezonda rol alacağı öğrenilen diğer isimler arasında İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Gelen ilk bilgilere göre dizinin yeni sezonu, Agah Beyoğlu ve Avustralya’dan dönen kızı Zuhal Beyoğlu’nun dünyasını işleyecek. Ayrıca dizinin ikinci sezonunda polis hikayesine yer verilmeyecek.

Sevilen dizinin ilk sezonu puhu TV'de yayınlanmıştı. Ancak dizi bu yıl GAIN tarafından satın alındı.İkinci sezonunun toplamda 10 bölümden oluşacağı bilgisi de paylaşılan dizinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.