Öğrenci Kariyeri Banner

Sahne XL 2021 Geliyor!

Sahne XL 2021 Geliyor!

Yeni nesil startup merkezi BTM, bu yılın ilk Sahne XL etkinliğini yapmaya hazırlanıyor! 6 Temmuz’da online olarak gerçekleştirilecek etkinlikte, toplam 19 girişimci, iş fikirlerini yatırımcılara anlatma fırsatı bulacak!

Yeni nesil iş fikirlerinin topluma, ekonomiye, İstanbul’a ve Türkiye’ye kazandırılması amacıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), yılın ilk Sahne XL etkinliğini yapmaya hazırlanıyor. 6 Temmuz’da online olarak gerçekleştirilecek etkinlikte, ekosistemi her yönüyle kapsamlı bir şekilde ele alınıyor. Sahne XL etkinliğinde, her bir girişimci kendisine ayrılan 5 dakikalık bölümde yatırımcıların karşısına çıkarak iş fikirlerini anlatma fırsatı bulacaklar.

Teknoloji Yazarı Ahmet Can'ın sunumuyla gerçekleşecek Sahne XL etkinliğinde Teknoloji İletişimcisi Sertaç Doğanay ise Geleceğin Güçleri, Suçları ve Aşkları konusu ile izleyicilerle buluşacak! Etkinliğe katılmak isteyenlerin bilgisayar, tablet ve benzeri cihazlar veya akıllı telefonlarının başına geçmesi yeterli olacak. Etkinlik için kayıt alınacak. Etkinlikte, projelerinde büyük aşamalar kaydeden ve 6 aylık program sürecini tamamlayan Ön Kuluçka ve Kuluçka girişimlerinden başarıyla mezun olmaya hak kazanan 19 girişimci sunum yapacak. Sanal etkinlikte girişimcilerin iş fikirlerinin yer aldığı stantlar da gezilebilecek. Böylece izleyiciler, merak ettikleri soruları girişim stantlarında sorma fırsatı da bulacak.

İşte sunum yapacak 19 girişim

Tıkla Takın: Telefon kamerasından satın alınacak takıyı üzerindeymiş gibi görerek satın alma işlemi yapılan platform.

Queeme: İşletmelere iş zekası ve verimlilik çözümleri sunarken, tüketicilerin sıra bekleme anlarındaki kaybolan zamanı onlara yeniden kazandıran uygulama.

Tedarikçinim: B2B ve B2C işletmelerde ve OSB fabrikaları ile tedarikçi firmaların buluştuğu online ihale ve talep toplama platformu.

PensorAl: Mobil uygulamalarda test işlemini yapay zeka ile normal yaklaşımdan 60 kat daha hızlı ve 5 kat daha ucuz yapan sistem.

Findaso: Kurumların ihtiyaç ve yeteneklerini belirleyip eşleştirerek, aralarındaki işbirliği aktivitelerini kolaylaştıran yapay zeka tabanlı platform.

Virtual Try: Online ve perakende mağazacılık sektöründe insanların kıyafetleri denemeden üzerlerinde gerçekçi bir şekilde görmelerini sağlayan artırılmış gerçeklik uygulaması.

Evlumba: Yaşam alanı, kategori ve dizayn bazlı sunduğu altyapısı ile beyaz eşya, mobilya, aksesuar ve yapı malzemelerini sayısız tasarımda bir araya getiren teknolojik platform.

BIMCRONE: Şirketlerin inşaat süreçlerini gerçek zamanlı olarak izlemesini, yönetmesini ve raporlamasını sağlayan bir bina bilgi modelleme yazılımı.

Sayıların Efendisi: Çoğu öğrencinin korkulu rüyası olan matematik dersini keyifli hale getirmek amacıyla ilköğretim öğrencilerine yönelik tasarlanan oyun.

Kitapify: Öğrenci ve okurları ihtiyaçları olan doğru kitaplarla buluşturan ve artık ihtiyaç olmayan kitapları ise nakde dönüştürerek zaman ve para kazandıran pazar yeri platformu.

Castera: 3 boyutlu yazıcılar ile hastanın iyileşme sürecini daha konforlu hale getirmek için hastaya özel üretilen atel.

Tazekese: Marketlerde ve restoranlarda son kullanma tarihi yaklaşmış ve fazla üretilmiş gıdaları daha ucuz yiyecek peşinde olan tüketicilere, gıda bankalarına ve hayvan barınaklarına ulaştırarak gıdayı tazeliğiyle çöp olmaktan kurtaran sistem.

Çizgi: Çizerler ve yazarların içerik ürettiği, bu içeriklerle kazanç sağladığı, kullanıcıların ise bu içerikleri okuyarak eğlendiği bir mobil platform.

AdsLab: Reklam verenler ve yayıncıları buluşturan sosyal bir reklam ekosistemi.

Jobuum: İş ilanı verilirken aday niteliklerini zorunlu tutma seçenekleriyle akıllı eşleşme sağlayan ve adayların online tek yönlü video mülakat yapabildikleri end-to-end sosyal kariyer platformu.

Enerji Küpü: Montaj gerektirmeyen, güç sağlamak için fosil yakıt tüketmeyen, kullanıcı ve doğa dostu yenilenebilir jeneratör.

Oktaenerji: Yenilenebilir enerji kaynaklarından dalga enerjisinin düzensiz kuvvetlerinden elektrik enerjisi üretebilen makine.

Sanal Clinic: Pratik eğitimlerin, vaka sunumlarının ve probleme dayalı öğrenimlerin online ortamda yapılmasını sağlayan platform.

Numondial Dijital: Tüm iletişim kanallarını tek platformdan, her mekan ve her bilgisayardan ulaşabilmesine ve kullanabilmesine olanak sağlayan platform.

Fikirlerin işe dönüştüğü bu etkinlikte, yatırımcılardan ve girişimcilerden ilham alarak kariyer yolunuzu çizmek ve zirveye ulaşmak için harika bir fırsat sizi bekliyor! Sahnede siz de yerinizi alın!

Sena YILDIRIM

ETKİNLİĞE KAYIT İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.