Öğrenci Kariyeri Banner

Sabancı Üniversitesi'nden Afete Karşı Farkındalık Semineri!

Sabancı Üniversitesi'nden Afete Karşı Farkındalık Semineri!

Sabancı Üniversitesi, Nasuh Mahruki'nin katılımıyla afet risk yönetimi ve afet sonrası müdahale yönetimi üzerine eğitim semineri düzenleyecek.

Sabancı Üniversitesi, afet risk yönetimi ve afet sonrası müdahale yönetimi konularında bir eğitim semineri düzenliyor. “Toplum ve Afet Risk Yönetimi” adıyla düzenlenecek ve 8 hafta sürecek olan seminer programının ilki 28 Mart 2023, Salı günü, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kurucusu Nasuh Mahruki’nin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Seminer YouTube Üzerinden Canlı Yayınlanacak!

Sabancı Üniversitesi tarafından “Toplum ve Afet Risk Yönetimi” adıyla düzenlenecek ve 8 hafta sürecek olan seminer programının ilki 28 Mart 2023, Salı günü, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kurucusu Nasuh Mahruki’nin katılımıyla gerçekleşecek.

Seminerlerde deprem afetinin yarattığı toplumsal, psikolojik ve ekonomik etkileri ele alınacak; yönetimsel ve organizasyonel konularda yeni açılımlar üzerinde durulacak. Bu seminerlerle, doğru sorun tespitleriyle bu alanda oluşabilecek çözümlere de katkı sunulması amaçlanıyor.

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimler Fakültesi tarafından koordine edilecek seminer dizisi 8 hafta boyunca devam edecek. Seminerlerin ilki, 28 Mart Salı günü, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kurucusu Nasuh Mahruki’nin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Sabancı Üniversitesi’nin Tuzla Kampüsü Sinema Salonu’nda düzenlenecek seminerler canlı olarak üniversitenin Youtube kanalından da yayınlanacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.