Öğrenci Kariyeri Banner

Ruhumuzun Buna İhtiyacı Var!

Ruhumuzun Buna İhtiyacı Var!
Sanat ve Edebiyat yediden yetmişe herkesi etkileyerek bireylerin ve toplumların değişmesinde büyük rol oynar. Okudukça ruhunuzu besleyip, kültürünüze yeni bilgiler katarsınız. Saatin nasıl geçtiğini dahi anlayamayacağınız edebiyat ve sanat dolu sitelere gelin birlikte göz atalım, ruhumuzu doyuralım.

 

ArtfulLivingLogo_790x445

 

  • Artful Living


Artful Living sanat, kültür yaşam ve edebiyat alanlarında nitelikli haber ve özgün içerik sunar. İzleyicilerini sanat ve kültür yaşam hayatının bir parçası yaparak, paylaşımlarda bulunmasını, yorumlar yapmasını, takipte bulunabilmesini ve ürettiklerini paylaşabilmesini sağlar. Gündemi takip edebileceğiniz, hangi etkinliklerin olduğunu görebileceğiniz muazzam bir sanat sosyal medyasıdır.

http://www.artfulliving.com.tr/sanat

 

J8UYuEuC_400x400_790x445

  • NouvArt


Sinema, Müzik, Tiyatro, Görsel Sanatlar, Edebiyat, Arkeoloji ve Sanat Tarihi alanlarında birçok içerik sunar. Tüm sanat dallarının etkinlik takvimini takip etme imkanınız da var. Ayrıca kendi düşüncelerinizi, projelerinizi Nouvart ekibiyle paylaşarak İstanbul’un sanat gündemine katkıda bulunabilirsiniz. Daha ne olsun!

http://www.nouvart.net/

 

yeni-sezonda-guncel-tiyatro-haberleri-murekkep-haber-de_790x445

  •  Mürekkep Haber


Mürekkep Haber, takipçilerine güncel kültür-sanat haberleri sunmayı vaat eder. Sanatın bütün dallarına ait gelişmeleri, objektif bir bakış açısıyla sayfalarına taşımayı amaç edinir.  Etkinliklere de kolayca ulaşabileceğiniz bir sanat sosyal medyasıdır. Kısaca sen, ben ve ondan oluşan bir portaldır.

https://www.murekkephaber.com/

 

13600101_1101507126576065_8204099333669098379_n_790x445

  • Sanat Karavanı


Sanat, Tasarım, Edebiyat, Sinema, Müzik, Yaşam, Seyahat, Gündem başlıkları altında içerikler sunuyor. Sanatın ve seyahatin her parçasına gönül vermiş yazarlarıyla her geçen gün daha da büyüyen Sanat Karavanı, kurulduğu günden bu yana Picasso’nun “Sanat ruhlarımızdan günlük hayatın tozunu alıp götürüverir.” felsefesini ilke ediniyor.

http://sanatkaravani.com/sanat/

 

wannart-logo

  • Wannart


Müzik, Sanat, Sinema, Yazı, Sergi gibi birçok kültür/sanat içeriğinden oluşan bir platformdur. Üretilmiş sanatı, kültürel faaliyetleri, müzik, sinema, edebiyat vb. alanlardaki ilgili haberleri ve içerikleri tarafsız, kimi zaman eleştirel boyutlarla sizlere sunar. Google Play Store’dan mobil uygulamasına ulaşabilirsiniz.

https://www.wannart.com/

 

Q2sn458U_790x445 (1)

  • OKURYAZAR.TV


Türkiye’nin kültür ve düşünce gündemini kitaplar üzerinden izlemeyi ve tartışmayı hedefleyen bir söyleşi platformudur. Edebiyatın ve kültürün tüm alanlarında üretilmiş kitapları, yazarlarıyla yapılan söyleşilerin ve video kayıtlarının yayını yoluyla, okuryazar internet kullanıcısına, kitap okurlarına tanıtmayı hedefleyen bu platform bir tık uzağınızda!

http://www.okuryazar.tv/

 

Özgün İçerik: Fatma Kunt

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.