Öğrenci Kariyeri Banner

Rekabet Kurumu, Blu TV'nin Satışına Onay Verdi!

Rekabet Kurumu, Blu TV'nin Satışına Onay Verdi!

Rekabet Kurumu'nun resmi internet sitesinde yer alan duyurulara göre, Kurul, BluTV İletişim ve Dijital Yayın Hizmetleri AŞ'nin hisselerinin, Discovery Medya Hizmetleri Ltd. Şti aracılığıyla sonunda Warner Bros. Discovery, Inc. tarafından devralınması işlemine onay verdi.

Blu TV'nin Satışına Onay Verildi

Bain Capital Investors L.L.C. tarafından kontrol edilen BCPE Ulysses Intermediate, Inc. ve iştiraklerinin ortak kontrolünün PE Vulcan BP Holdings, L.P. tarafından devralınması işlemi de onaylandı.

Ayrıca, Shell Company Of Türkiye Limited'in Merkezi Londra Türkiye Şubesi ile THY Opet Havacılık Yakıtları AŞ ve BP Petrolleri AŞ arasında imzalanan Antalya, Bodrum-Milas ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarını kapsayan Türk Hava Meydanlarında Depolama ve Uçaklara Yakıt İkmali İçin Ortak Havacılık Operasyon Sözleşmesi çerçevesinde BP Petrolleri AŞ'ye ait katılım payı ve bağlantılı varlıkların, THY Opet Havacılık Yakıtları AŞ tarafından öncelikli satın alma hakkının kullanılması yoluyla devralınması işlemi uygun bulundu.

 

Kaynak


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.