Öğrenci Kariyeri Banner

Recep İvedik 7 Dünya Rekoru Kırdı!

Recep İvedik 7 Dünya Rekoru Kırdı!

Recep İvedik 7'nin Disney+ için ne kadar kârlı bir anlaşma olduğu belli oldu. Disney+, Recep İvedik 7 sayesinde 1 milyondan fazla yeni abone kazandığını duyurdu.

Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden Şahan Gökbakar, kısa bir süre önce Recep İvedik 7 ile seyircilerin karşısına çıktı. Son film, daha önceki altı filmin aksine sinema salonlarında değil, Disney+ isimli çevrimiçi dizi ve film platformu aracılığıyla yayınlandı. Gelen son haberler, Gökbakar ile Disney+ arasındaki anlaşmanın platform için ciddi anlamda kârlı olduğunu düşündürüyor.

Recep İvedik 7'nin Fragmanı!

Recep İvedik 7'nin, Disney+'a bir milyondan fazla yeni abone kazandırdığı belirtildi. Bunun bir dünya rekoru olduğu söyleniyor. Recep İvedik serisinin sonraki filmleri için de görüşmelerin devam ettiğini söylendi. Disney+, Recep İvedik 8 ve Recep İvedik 9'u başka bi platforma bırakmayacak gibi görünüyor.

Recep İvedik 7'nin, bugüne dek alıştığımız Recep İvedik filmlerinden farklı bir konusu var. Bu kez komedi değil, toplumsal farkındalık ön plana çıkarılmış ve toplumun aslında ne kadar güçlü olduğu gösterilmişti.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.