Öğrenci Kariyeri Banner

Ras Talks Başlıyor!

Ras Talks Başlıyor!

IEEE Doğuş Üniversitesi Öğrenci Kolu Robotics & Automation Society Komitesi olarak 15 Mayıs 2021 / 17.00 – 18.00 arası “RAS TALKS: Bugün ve Gelecekte Endüstriyel Robotik” başlıklı Google Meet üzerinden gerçekleştireceğimiz etkinliğimize davetlisiniz!

 

Doğuş Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Dilek Tükel ile gerçekleştireceğimiz bu etkinlikte günümüz ve geleceğimizdeki robotik faaliyetlerden, endüstride kullanılan robotik ve otomasyon uygulamalarından bahsedip değerli hocamızın bilgi birikimi ve tecrübelerinden faydalanacağız.

 

Dilek Tükel kimdir?

 

“Dilek Tükel;  lisans ve yüksek lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde , doktorasını 1997 yılında Belçika’da KU Leuven Üniversitesi Makina Mühendisliği Üretim, Makina ve Otomasyon bölümünde tamamladı.  1987-1989 arası Teletaş AR-GE,  1989-1992 arasında Boğaziçi Üniversitesinde, 1992-1997 arasında KU Leuven Üniversitesinde araştırma görevlisi, 1997-2009 arasında Altınay Robotik’te Kontrol ve Otomasyon bölümünde çalıştı. 2009 yılından itibaren Doğuş Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölüm başkanıdır. Altınay Robotik’te Renault, Toyota, Tofaş, ŞişeCam gibi firmalar için robotlu üretim hatları projelerinin Kontrol ve Otomasyon tasarım, yazılım ve devreye almasında proje mühendisi ve yöneticisi olarak çalışmıştır. Doğuş Üniversitesi’nde Mitsubishi Elektrik ile birlikte Robot Teknoloji ve Endüstriyel Otomasyon Eğitim merkezini kurmuştur. 2018 yılından beri Altınay Robot Teknolojileri, Gelecek Sistemleri Ar-Ge bölümünde kıdemli Ar-Ge lideridir.”

 

Etkinliğimiz 100 kişilik kontenjan dahilinde gerçekleşecektir. Aşağıda linki bulunan formu doldurarak kontenjanda olmaya hak kazanabilirsiniz. Kontenjan hakkından faydalanacak katılımcılarımıza etkinliğe katılım linki bir Whatsapp grubu aracılığı ile iletilecektir.

 

Tarih: 15/05/2021

Saat: 17.00

Konuşmacı: Dilek Tükel - Doğuş Üniversitesi Yazılım Müh. Bölümü Dr. Öğretim Üyesi 

Sunucu:  Saliha Köprülü

 

Etkinlik Hakkında:

  • Etkinlik 100 kişilik kontenjanla gerçekleşecektir. 
  • Etkinlik herkese açıktır.
  • Bugün ve Gelecekte Endüstriyel Robotik hakkında konuşulacak. 
  • 1 saat sürmesi planlanmaktadır.

 

Katılım Formu

 

Herhangi bir sorunuz için Instagram adresimiz: https://www.instagram.com/ieeedogusras/


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.