Öğrenci Kariyeri Banner

GİZ'21 Başlıyor!

GİZ'21 Başlıyor!

Sabancı Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü olarak her sene düzenlediğimiz GİZ (Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi için geri sayıma başladık! Bu sene GİZ, birbirinden deneyimli konuşmacılarıyla 8 Mayıs 11.00’da online ve sertifikalı olarak gerçekleşecektir.

Fark Labs Direktörü İlknur İlkyaz, Scalex Kurucusu Dilek Dayınlarlı, Migros Up Grup Müdürü Ayşegül Özkavukçu, Microsoft Türkiye Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç ve Paribu Kurucusu Yasin Oral 8 Mayıs Cumartesi günü sizlere eşlik edip deneyimlerini aktarıyor olacak. Aynı zamanda Scotium, Gamer Arena ve Sorguru gibi Startupların pitching konuşmalarını dinleme imkanı elde edeceksin.

Gün boyunca girişimciliği, kurum içi girişimi, başarılı startupları dinleme fırsatı bulacak ve girişimciliğin nabzını bizimle tutacaksınız. Başarılı girişimciler, yarışmalar, ödüller, sertifika ve daha fazlası için sen de geç olmadan zirvemizde yerini ayırmayı unutma!

Çekilişler, konuşmacılarımız ve detaylar için instagram hesabımız @sabanciggk ‘yi takipte kalın.

 

Kayıt için 2 linkten birini kullanabilirsiniz:

👉https://lnkd.in/gS9YCsU

👉http://bit.ly/giz_kayıt


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.