Öğrenci Kariyeri Banner

Proje Dosyası Hazırlama Eğitimi İçin Destekleyici Kaynaklar

Proje Dosyası Hazırlama Eğitimi İçin Destekleyici Kaynaklar

1) Udemy - Proje Yönetimi Dokümanları ve Uygulamaları / Savaş ŞAKAR

Savaş ŞAKAR tarafından verilen bu kurs 4 saat 17 dakika uzunluğundadır.  8 bölüm ve 67 ders içermektedir. Kurs; projelerde kullanılan dokümanlar ve içerikleri, örnek şablonlar, dokümantasyon yönetiminin temel ilkeleri gibi konuları detaylı bir şekilde içermektedir. İçeriği, ücreti, ömür boyu erişim ve bitirme serfikası özellikleriyle bu konuda bilgilenmek isteyenler için cazip bir kurs.

 

2) Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi - Proje Yazma ve Hazırlama Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Bu eğitimle proje türleri ve fon sağlayan kuruluşlar hakkında bilgi sağlamak, proje yazma ve hazırlama süreçleri ve proje dosyası hazırlama ile ilgili farkındalık oluşturmak, proje üretme ve yürütme deneyim kazandırmak amaçlanmaktadır. Bu eğitimle ulusal ve uluslararası proje hazırlama, proje sonuçlarından yararlanma ve uygulama becerileri kazandırmak amacıyla 22 saatlik bir eğitim sunulmaktadır. Sertifika programına proje hazırlama ve yazma konusunda kendisine yetkinlik kazandırmak isteyen herkes başvurabilir ve uzaktan eğitim yöntemi ile Türkiye'nin her yerinden katılım sağlayabilir.

 

3) İZÜSEM (Sürekli Eğitim Merkezi) - Proje Hazırlama Yöntem ve Teknikleri Sertifika Programı / Çiğdem DEMİR ÇELEBİ & Şeyma ARSLAN

İstanbul Zaim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilen bu kursa üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile tüm sektörlerden mezunlar katılabilir. Bu eğitim "Senkron Uzaktan Eğitim" yöntemiyle verilmektedir ve dört gün sürmektedir. Senkron uzaktan eğitimler Microsoft Teams programı üzerinden yapılmaktadır. Bu kurs; proje türleri, proje hazırlama süreçleri, örnek uygulamalarla proje hazırlama ve başvuru aşamaları, proje teklif dosyası hazırlama gibi çeşitli konularda kişiye yetkinlik kazandırır.

 

4) Eğitimde Proje Hazırlama / Dilşat PEKER ÜNAL

Bu kitap, profesyonel gelişim uzmanları ve eğitime ilgi duyan herkese; proje türleri, proje tabanlı öğrenme ve öğretim, okullarda projeler, projenin tasarlanmasında konu seçimi, literatür taraması, mantıksal çerçeve, planlama ve yönetim, bilimsel yöntemlerin uygulanması, raporlaştırılması, değerlendirilmesi, iyi örneklerin incelenmesi ve sonuçların sunulması başlıklarında, güncel bilgiler, ipuçları ve somut örneklerle yol gösterici olacaktır.

 

5) Projesi Dosyası Hazırlama Üzerine Kaleme Alınmış Çeşitli Yazılar

11 Adımda Proje Dosyası Hazırlama

Proje Nasıl Hazırlanır?

Otomatik Proje Dosyası Oluşturma

6) Proje Gücü (film)

Proje Gücü filminde, New Orleans sokaklarında genç bir satıcı tarafından beş dakikalık bir sürede kullanıcılarına öngörülemeyen süper güçler sunan bir hapın kimler tarafından yapıldığını bulmak için yerel bir polis ve askeri timin işbirliği yapması hikaye ediliyor.

Proje Gücü Filmi


Serap GÜREL

Yıldız Teknik Üniversitesi - Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.